Prefab

– asennusvalmiit kaapit

Projektikohtaisia ratkaisuja eri tarpeisiin

Rothin asennusvalmiita jakotukkikaappeja käytettäessä voitte luottaa korkeaan tasalaatuun, joka myös täyttää märkätilavaatimukset (Nordtest-menetelmän NT VVS 129).

Jakotukkikaapit toimitetaan asennusvalmiina, mikä tuo sekä ajallista että rahallista säästöä. Asennusvalmiit kaapit (Prefab) varmistavat nopean ja tehokkaan työskentelyn työmaalla.

Rothilla on pitkä kokemus asennusvalmiiden jakotukkikaappien tuotannosta. Kaapit valmistetaan täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan. Kokemuksemme on osoittanut, että mahdollisuudet ovat rajattomat.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää eri mahdollisuuksista.

Asennusvalmiiden jakotukkikaappien etuja

  • Prefab-ratkaisuja kaikentyyppisiin asennuksiin, kun haluat säästää aikaa ja varmistaa tehokkaan asennusprosessin ilman lisäkustannuksia.
  • Prefab-kaappi vähentää myös tilanpuuteongelmia, kun jo varhaisessa vaiheessa on tiedossa minkälaisia kaappeja vaaditaan, jotta saadaan kaikki asennukset mahtumaan.
  • Rothin valmistamat jakotukkikaapit ja putkijärjestelmät ovat kehitetty ja testattu varmistaakseen kokonaisvaltaisen yhteensopivuuden ja saadakseen kattavia ja hyväksyttyjä ratkaisuja.
  • Prefab-kaapeilla vältyt ongelmilta ja viivästyksiltä rakennusprosessin aikana.
  • Paikallaan asennettuihin kuiluihin verrattuna kaappiasennus takaa tehokkaan asennuksen ja vähemmän työvaiheita.

Esimerkkejä valikoimastamme
Ohessa on pieni valikoima eniten myydyistä jakotukkikaapeistamme. Näiden lisäksi voimme toimittaa kaappeja, jotka soveltuvat täysin tarpeisiinne. Meiltä löytyy useita malleja, jotka ovat muokattavissa esim. lattialämmityspiirien määrällä tai lämpimän ja kylmän käyttöveden pistoliittimien määrällä.

Näin tilaat räätälöidyn Prefab-kaapin
Ota yhteyttä Rothin aluemyyjään, kun haluat rakentaa Prefab-ratkaisulla. Täältä löydät aluemyyntimme yhteystiedot.
Yhdessä aluemyyntimme kanssa voitte eritellä valmistuksen yksityiskohdat tuotantoa varten. Jakotukkikaapit toimitetaan teille sovitussa aikataulussa.

Käyttämällä Prefab-jakotukkikaappia pääset paljon helpommalla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse:

S-posti: service@remove-this.roth-finland.fi
Puhelin: 019 440 330


Roth 330-jakotukkikaappi 4 kylmän veden liitännällä

Syöttöputki: Roth Alu-Laser 32 mm putket syötetään kaapin vasemmalle puolelle, josta jatketaan seuraavaan kerrokseen. Käytetään rivi- ja kerrostaloissa, joissa vaaditaan erillinen lämpimän ja kylmän käyttöveden putkisto. 
 

 

Roth 330-jakotukkikaappi 3 lämpimän veden liitännällä ja vesimittaritelineellä

Syöttöputki: Roth Alu-Laser 32 mm putket syötetään kaapin vasemmalle puolelle, josta jatketaan seuraavaan kerrokseen. Käytetään rivi- ja kerrostaloissa, joissa vaaditaan erillinen lämpimän ja kylmän käyttöveden putkisto.

Roth jakotukkikaappi GV ShuntUnitilla

Esimerkissämme 6 piirille langattomalla Roth Touchline-ohjauksella. Roth ShuntUnit voidaan liittää kaikkiin lattialämmitysjärjestelmiimme.

Haluatko lisätietoa tuotteistamme?