Roth MultiPex®-putkijärjestelmä käyttövesi- ja lämmitysasennuksiin


Järjestelmän perustana on Pex-C-putki tunnetuissa vakiomitoissa:
12 x 2,0 mm, 15 x 2,5 mm, 18 x 2,5 mm, 22 x 3,0 mm, 28 x 4,0 mm ja 32 x 4,4 mm.

Liitosjärjestelmään kuuluu seinäkotelo ja työntöliitoksilla varustettu jakoputki, jonka liitäntä käy helposti ilman työkaluja. Liitännät on mahdollista myös irrottaa. Roth MultiPex®-putkissa voi tietenkin käyttää myös perinteisiä PX-liitoksia. Roth MultiPex®-putkijärjestelmään kuuluu lukuisia komponentteja, jotka helpottavat ja tehostavat putkiasennusta.

NORDTEST NT VVS 129 on ”putki putkessa”-järjestelmille tarkoitettu yhteinen pohjoismainen testimenetelmä.
Putket, asennusputket, seinäkotelot, seinäläpiviennit, jakotukkikaapit jne. testataan järjestelmänä, jossa kaikki komponentit toimivat yhdessä ja muodostavat täydellisen ”putki putkessa”-järjestelmän. Kaapin ja kaikkien läpivientien on oltava vesitiiviit, jotta mahdollinen vuoto ohjautuu takaisin kaapin poistoputkeen tai tilaan, jossa on viemäri. ”Putki putkessa”-järjestelmän on myös oltava vaihdettavissa Nordtest-menetelmän mukaan.
Asentamalla Rothin ”putki putkessa”-järjestelmän vähennät helposti vesivahinkojen vaaraa.

Roth auttaa vesivahinkojen ennaltaehkäisemisessä

Valitsemalla Rothin käyttövesijärjestelmät vältät turhat vuoto-ongelmat ja vesivahingot. Olemme kehittäneet vuotosuojattuja prosesseja ja tarjoamme neuvontaa ja koulutusta luonnollisena osana yhteistyötämme. Kun järjestelmä kootaan saman toimittajan komponenteista, jotka on kehitetty saman perusajatuksen mukaan, tuloksena on vahvempi ja yhtenäisempi kokonaisuus kuin silloin, kun eri osat tulevat eri valmistajilta. Todennettavan ja dokumentoidun lujuuden lisäksi yhden toimittajan käyttäminen tarkoittaa myös yhteistyön yhden ja saman asiantuntijan ja tavarantoimittajan kanssa, jolloin opastus, takuuasiat, laatuseikat, mahdolliset ongelmat ja muut vastaavat asiat hoituvat yksinkertaisesti ja nopeasti.

Rothin tavoitteena on olla paras lattialämmitys- ja käyttövesijärjestelmien toimittaja. Siksi olemme valinneet Roth tuotteiden testaajaksi Pohjoismaiden tarkimman tutkimuslaitoksen, eli SINTEFin. SINTEF (Stiftelsen for Industriell og Teknisk Forskning) on puolueeton ja hyvin arvostettu norjalainen tutkimus- ja tarkastuslaitos. SINTEF-hyväksyntä takaa sen, että tuotteemme ja prosessimme ovat ”vedenpitäviä”, ja että me olemme luotettava yhteistyökumppani.

Kaikilla määräystenalaisilla MultiPex®-tuotteilla on veden laadun takaava VTT:n tyyppihyväksyntä sekä fyysiset ominaisuudet varmistava VA-hyväksyntä. Lisäksi järjestelmällä on SINTEF-hyväksyntä.

Roth MultiPex® -järjestelmä