Roth Suomessa

– lattialämmitys- ja käyttövesijärjestelmien asiantuntija

Roth Finland

Kattavat LVI-järjestelmät – alusta loppuun
Myymme ja markkinoimme kattavia Roth käyttövesi- ja lattialämmitysjärjestelmiä. Suomessa toimimme nimellä Roth Finland Oy.

Meillä on kattava lattialämmitys- ja käyttövesijärjestelmien tuotevalikoima. Suunnittelutiimimme Suomessa on apunasi kaikissa projekteissa. Kaikilla asiantuntijoillamme on LVI-tekninen tausta ja pitkä kokemusta alalta.

Aluemyyjäverkostomme kattaa koko Suomen ja auttaa asiakkaitamme tuotteisiimme ja järjestelmiimme liittyvissä asioissa. Tuotteemme ovat helposti ja nopeasti saatavilla ammattiasentajalle LVI-tukkuliikkeiden kautta maanlaajuisesti.

Löydät yhteystietomme täältä.            

Autamme sinua suunnittelussa ja voit aina ottaa yhteyttä suunnittelutiimiimme. Toimitamme piirustukset, materiaaliluettelot sekä alustavat suunnitelmat Roth-lattialämmitykselle. Voimme myös tarjota asennusratkaisuja ja laskelmia seuraaville järjestelmille:

  • Vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä
  • Roth MultiPex®-putkijärjestelmä
  • Roth Alu-LaserPlus®-putkijärjestelmä
  • Roth SnowFlex®-lumensulatusjärjestelmä
  • Säiliöjärjestelmät

Roth Finland Oy on osa saksalaista Roth Industries Gmbh:n konsernia. Tanskassa sijaitseva Pohjois-Euroopan pääkonttori, Roth North Europe, vastaa tehokkaista logistiikka- ja järjestelmäratkaisuista.