Modbus ja API

- Roth Touchline® SL

Modbus RTU

Uusissa Roth Touchline® SL master kytkentälaatikoissa on Modbus RTU -integraatio. Fyysisen BMS/Modbus-yhteyden avulla ohjaat lattialämmitystä ja -viilennystä helposti myös laajemmisa kiinteistöhallinta- ja rakennusautomaatiojärjestelmissä. 

Kun haluat ottaa Modbus-integraation käyttöön, varmista ensin, että sinulla on uusin version Roth Touchline® SL master tai extension kytkentälaatikko ja että kytkentälaatikoissasi on oikea ohjelmistoversio. Katso lisätiedot Modbus-esitteestä. 

Tarkista ohjelmistoversio kytkentälaatikosta painamalla valikko-näppäintä (Menu) ja sitten valitsemalla alanuoli "ohjelmistoversio". Kytkentälaatikon ohjelmistoversio tulee olla master kytkentälaatikossa 1.0.11 ja 1.0.12G extension kytkentälaatikossa. Mikäli kytkentälaatikossasi on vanhempi ohjelmistoversio, päivitä ensin ohjelmistoversiot.   

 

Lisätietoja Modbus-integraatiostamme löydät Touchline® SL 8-kanavaisen kytkentälaatikon käyttöohjeesta (julkaistaan pian). 

 

API (Application Programming Interface) - Roth Touchline® SL

Touchline® SL -ohjausjärjestelmän API mahdollistaa integraation luomisen omaan SmartHome-järjestelmääsi.

Täytä ensin alla oleva lomake. Valitse, haluatko käyttöoikeuden yrityksenä vai yksityishenkilönä. Hyväksy sitten käyttöehdot (”terms of use”).

Tämän jälkeen saat pääsyn API dokumentteihin.

 

Fill out my online form.
Fill out my online form.

 

 

 

 

.