Roth helposti asennettavat lattialämmitysjärjestelmät

Roth on valmistanut lattialämmitys- ja käyttövesijärjestelmiä yli 40 vuoden ajan ja järjestelmiä kehitetään jatkuvasti. Järjestelmät valmistetaan pääasiassa Saksassa ja saksalainen tuotanto takaa korkean laadun. Kun käytät Rothin lattialämmitysjärjestelmää voit olla varma järjestelmän yhteensopivuudesta. Järjestelmän käyttäminen nopeuttaa työprosessia ja takaa laadukkaan lopputuloksen.

Lattialämmitys kaikkiin rakennuksiin

Meillä on lattialämmitysjärjestelmä joka lattiarakenteelle – betoniin valettavista perinteisistä järjestelmistä matalarakenteisiin ja nopeasti reagoiviin lattialämmitysjärjestelmiin. Roth QuickTemp tuoteperheen nopeasti säätyvien ja energiatehokkaiden lattialämmitysjärjestelmän reaktionnopeus on ainoastaan 18 minuuttia. Rothin lattialämmitysjärjestelmä on helppo ja joustava tapa luoda mukavia ja taloudellisia lämmitysratkaisuja. Siksi Roth QuickTemp lattialämmitysjärjestelmä on täydellinen valinta matalaenergiataloihin, joissa nopea reaktioaika on erityisen tärkeää.

Matalarakenteinen saneeraus

Järjestelmämme soveltuvat matalan rakenteen ja nopean reagoinnin ansiosta erittäin hyvin saneerauskohteisiin. Voit asentaa Rothin nopeasti säätyvät lattialämmitysjärjestelmän suoraan vanhan lattian päälle, joten säästät sekä aikaa että rahaa. Lattialämmitysjärjestelmämme ovat saatavilla jopa 14 mm rakennuskorkeudella.

Älykäs ohjaus

Kaikki lattialämmitysjärjestelmämme ovat säädettävissä sovelluksen avulla yhdessä Roth Touchline® SL -toimilaitteiden kanssa. Tuloksena on asumismukavuus, joustavuus ja energiatehokkuus. Tutustu Roth Touchline® SL -tuotevalikoimaan täällä.

Valitse oikea lattialämmitysjärjestelmä

Aluslattia märittää mikä lattialämmitysjärjestelmä on paras ratkaisu. Verkkosivuiltamme löydät kaikki lattialämmitysjärjestelmät. Meiltä saat oikean järjestelmän – betonilattialle, puulattialle tai saneerauskohteisiin.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää esitteistä ja tuotelehtisistä