Palvelut suunnittelijoille

– varaa koulutus

Yhteyshenkilö

Kalle Määttä
Suunnittelijayhteistyö
kalle.maatta [at] roth-finland.fi
puh. 044 7766 800

Autamme mielellämme niin rakenne- kun talotekniikan suunnitteluun liittyvissä asioissa kaikissa tuoteryhmissämme. Tarjoamme lisäksi lattialämmityksen osalta maksuttoman luonnospalvelun, jonka tavoite on tuottaa valmis luonnos vesikiertoisesta lattialämmityksestä lämpökuviin liitettäväksi. Alta löydät lisää tietoa palveluistamme sekä ladattavia tiedostoja.

Lattialämmityksen detaljikuvat ja suunnitteluopas

Täyttämällä alla olevan lomakkeen pääset lataamaan lattialämmityksen suunnitteluoppaan ja lattialämmitysdetaljit (DWG-tiedosto).

Lisää ladattavia tiedostoja löydät sivun alalaidasta. 

Fill out my online form.

Koulutukset 

Meillä on erikoisosaamista erityisesti lattialämmityksen osalta, jota mielellään jaamme teidän kanssanne. Koulutus voidaan joustavasti järjestää esim. teidän tiloissanne, etänä, tai laajempana kokonaisuutena meidän Tammisaaren näyttely- ja koulutustilassa. Ota yhteyttä, niin sovitaan ajankohta! 

Työselitysmalli 

Sivun alalaidasta löydät työselitysmallit vesikiertoiselle lattialämmitykselle, käyttövesijärjestelmälle ja lämmitysjärjestelmälle. Vesikiertoisen lattialämmityksen detaljipankista löydät lisäksi lyhyitä, pientalojen lämpökuviin soveltuvia malleja. Räätälöimme mielellämme työselitykset teidän kohteeseenne.

BIM-kirjasto

Valikoitujen tuotteiden BIM-mallit löydät MagiCAD Cloudista. Asennusdetaljeja ja sovellusesimerkkejä löydät deltajikuvista. Ajankohtaiset tuotetiedot löydät parhaiten LVI-infosta

Esikootut kokonaisuudet

Tuotteitamme saa myös esikoottuna. Erikoisosat ja tarkat mallinnukset mahdollistavat jakokaappien tilan hyödyntämisen ihanteellisesti. Esikootut kokonaisuudet soveltuvat erityisen hyvin kohteisiin, jossa tilaa on rajoitetusti ja halutaan asentaa käyttövesi- ja lämmitysjakotukit samaan kaappiin.  

Lue lisää Roth Prefab-sivuilta.
 

Vesikiertoisen lattialämmityksen suunnittelu

Tarjoamme vesikiertoisen lattialämmityksen osalta maksuttoman luonnospalvelun, jonka tavoite on tuottaa valmis luonnos lattialämmityksestä lämpökuviin liitettäväksi. Määrittelemme siinä mm. seuraavat asiat: 

  • Jakotukin sijainnit ja palvelualueet 
  • Piirijako ja jakotukin tilavaraukset (kaappikoko) 
  • Huonetermostaattien sijainti 
  • Tarvikelista 
  • Lattiarakenteen yhteensopivuuden tarkistaminen 
  • Työselostusmalli 
  • Liittyvät detaljikuvat 
  • Lämmitystehon riittävyyden tarkastelu ja suuntaa antava verkoston lämpötila 

Tee näin

Lähetä pohjakuvat (DWG, PDF tai kuva) ja tiedot kohteesta osoitteeseen kalle.matta [at] roth-finland.fi. Laita mukaan myös rakennekuvat (leikkaukset), lämpöhäviölaskelmat ja mahdolliset olemassa olevat lämpökuvan luonnokset.  

Vesikertoisen lattialämmityksen asennuskuvien suunnittelupalvelu

Optimoidun suunnitteluprosessin ansiosta tarjoamme myös kustannustehokasta piirisuunnittelua (valmiit lattialämmityksen asennuskuvat ja laskelmat) ks. suunnitteluhinnasto

Huom! Käyttäessä Roth tarvikkeita, vesikiertoisen lattialämmityksen suunnittelu on ilmainen. 

Muut ladattavat tiedostot

Puuttuuko jotain? Haluamme tarjota markkinoiden parasta palvelua myös juuri sinulle – ilmoita meille puutteista tai tarpeista niin saadaan yhdessä täydennettyä detaljikuvia. Ajankohtaista tietoa yksittäisistä tuotteista löydät helpoiten LVI-infosta.