Uudistettu ja kehitetty Roth Touchline® SL

Moderni muotoilu ja edistykselliset ominaisuudet

Nyt uusilla edistyksellisillä ominaisuuksilla ja uudella modernilla muotoilulla

Uudistettu Roth Touchline® SL-järjestelmä soveltuu huonekohtaiseen lämpötilanhallintaan kaikentyyppisissä rakennuksissa, joissa on lattialämmitysjärjestelmä. Ohjausjärjestelmää voi myös käyttää radiaattorien ohjaukseen käyttämällä langatonta Roth Touchline® SL patteriventtiiliä. Yhden huonetermostaatin tai anturin avulla voi ohjata jopa kuutta patteriventtiilin toimilaitetta.

Uusi Roth Touchline® SL master kytkentälaatikko mahdollistaa lattialämmityksen ja -viilennyksen ohjauksen Modbus RTU kautta laajemmissa kiinteistöhallinta- ja rakennusautomaatiojärjestelmissä.

Roth Touchline® SLon älykäs järjestelmä lattialämmityksen, -viilennyksen ja patteriventtiilien ohjaukseen. Järjestelmään kuuluu laaja valikoima lisävarusteita, esimerkiksi Roth Touchline® SL ikkunakytkin, joka sulkee lämmityksen automaattisesti, kun ikkuna avataan.

Lämmitysjärjestelmää voi ohjata Roth Touchline® SL sovelluksen kautta, kun järjestelmään asennetaan Touchline® SL -wifimoduuli.

Huomioithan, että aikaisemmat kytkentälaatikot eivät ole yhteensopivia uusien kytkentälaatikoiden kanssa. 


Roth Touchline® SL kytkentälaatikko 8, master 
LVI-nro 2070920 
(Uudistettu versio tuotteesta 2070786). 

 

Roth Touchline® SL kytkentälaatikko 8, extension 
LVI-nro 2070921
(Uudistettu versio tuotteesta 2070787). 

 

 Roth Touchline® SL kytkentälaatikko 4, extension
LVI-nro 2070925
Uusi Roth Touchline® 4-kanavan laajennusyksikkö mahdollistaa hyvin kustannustehokkaan 12 kanavan ohjausjärjestelmän. DIN-kisko sisältyy toimitukseen.Roth Touchline® SL kytkentälaatikko 8+4 
LVI-nro 2070966
Tämän paketin avulla saat hyvin kustannustehokkaan 12 kanavan ohjausjärjestelmän. Paketti sisältää 8-kanavaisen kytkentälaatikon 2070920 ja 4-kanavaisen kytkentälaatikon 2070925. Kytkentälaatikot yhdistetään kaapelin avulla.

 Roth Touchline® SL kytkentälaatikko 4
LVI-nro 2070795
Tämä neljän kanavan kytkentälaatikko on käteva ja kustannustehokas vaihtoehto pieniin projekteihin. Sisäänrakennettu WiFi-moduuli.

Roth Touchline® SL Wi-Fi moduuli
LVI-nro 2070923
Uusi Roth Touchline® SL WiFi-moduuli on pienempi ja sen asetukset asetetaan jatkossa kytkentälaatikolta. Tämä yksinkertaistaa tuotetta ja laskee sen hintaa ominaisuuksista tinkimättä. Tämän ansiosta WiFi-moduuli on nyt huomattavasti halvempi vaihtoehto. Moduuli kytketään suoraan kytkentälaatikkoon eikä vaadi erillistä virtalähdettä.

Uudistuneessa järjestelmässä on monta etua

Ohitus lämmönlähteelle
Uudessa kytkentälaatikossa on mahdollista ohjelmoida yksi tai useampi vyöhyke aukeamaan, kun kaikki muut toimilaitteet ovat kiinni. Tällä varmistetaan paluuvirtaama lämmönlähteelle ja estetään kiertovesipumpun ennenaikainen kuluminen ilman erillistä ohitusputkea.

Jopa 12 kanavaa yhdelle termostaatille
Kytkentälaatikon kaikki lähdöt voi halutessa kytkeä saman termostaatin taakse. Silloin voi ohjata monta lattialämmityksen piiriä yhdellä termostaatilla/sensorilla. Saat helposti yleiskuvan näytöltä tai sovelluksesta.

Kaksi integroitua ECO-sisääntuloa
Uudistetuissa kytkentälaatikoissa on kaksi integroitua sisääntuloa lämmityksen tai viilennyksen ohjausta varten. Yksi vaihtaa järjestelmän lämmityksen ja viilennyksen välillä automaattisesti pumpun signaalista. Toinen voi lopettaa lämmityksen, kun ulkoinen viilennysjärjestelmä käynnistyy. Näin estetään samanaikainen lämmitys ja jäähdytys.


Vyöhykerajoituksien asentaminen mahdollista
Uudessa versiossa voi myös asettaa minimi- ja maksimirajan huonelämpötilalle jokaisessa vyöhykkeessä. Aikaisemmassa versiossa huonelämpötilaa pystyi rajoittamaan vain koko järjestelmän tasolla.

Viesti pariston loppumisesta

Jos termostaatin patteri on lopussa, viesti tästä näkyy näytöllisessä termostaatissa. Samaan aikaan saat ilmoituksen sovellukseen. [Ei vielä käytössä]

Asennus DIN-kiskolla
Kaikki kytkentälaatikot voi kiinnittää DIN-kiskolla. Uusien Touchline SL -kytkentälaatikoiden toimitukseen kuuluu DIN-kisko.  
 Roth Touchline® SL -sovellus

  • Roth Touchline® SL -sovellus tarjoaa langattoman ohjauksen, valvonnan, ilmoitukset ja ääniohjauksen. Sovelluksen avulla voit ohjata kotisi lattialämmitystä, lattiaviilennystä ja patteriventtiilejä kaikissa yhdistetyissä huoneissa
  • Pumpun tilan jaa jännitteettömän releen valvonta
  • Vaihda helposti käyttötilojen välillä
  • Helppo aikaohjelmointi
  • Termostaattien hallinta ja valvonta
  • Ikkunakytkinten, patteriventtiilien ja ulkoantureiden valvonta
  • Tilastonäkymä, jossa on mahdollista valvoa esim. lämpötilaa, virtaamaa ja toimintahäiriöitä
  • Ääniohjaus – yhteensopiva Google Home ja Alexa -järjestelmien kanssa


Lataa Roth Touchline® SL sovellus