Säiliöjärjestelmät

– säästä hyödyntämällä sadevettä

Roth umpisäiliöt – säästä hyödyntämällä sadevettä

Vesi on yksi ihmisen tärkeimmistä perustarpeista ja sen merkitys kasvaa koko ajan.
Roth säiliöjärjestelmät mahdollistavat energia- ja kustannustehokkaan tavan veden hyödyntämiseen.

Rothilta saat mm. laadukkaita:

  • Roth Twinbloc®-umpisäiliöitä
  • huleveden viivytyssäiliöitä

Roth Twinbloc® umpisäiliö

Innovatiivinen muotoilu ja ympäristöystävällinen ratkaisu

Roth Twinbloc® umpisäiliö soveltuu erinomaisesti pientalojen ja kesämökkien jätevesien kaksoisviemäröintiin.

Roth Twinbloc® umpisäiliöt ovat markkinoiden matalimmat – rungon korkeus alkaen 690 mm. Säiliöiden matala rakenne mahdollistaa asennuksen myös haastaviin ja matalaa asennussyvyyttä vaativiin kohteisiin. Matala kaksoisrakenne pienentää myös kaivuu- ja asennuskustannuksia. Perinteisiin umpisäiliöihin verrattuna Roth Twinbloc®-malli mahdollistaa 50% säästön kaivuutöissä. Säiliöt voi asentaa myös sellaisiin paikkoihin, jossa pohjaveden taso on erittäin korkea.

Umpisäiliöitä on saatavilla kolmessa eri koossa: 1 500, 3 500 ja 5 000 litran tilavuudella. Useamman umpisäiliön sarjakytkentä onnistuu helposti DN100 maaviemäriputkilla ja läpivientisarjalla. Roth Twinbloc®-umpisäiliöissä on integroitu kaivokuilujärjestelmä muovisella kestävällä kannella. 

Roth Twinbloc® umpisäiliöillä on 10 vuoden takuu.Fiksuja ja tehokkaita ratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin

Rothilta saat kokonaisvaltaisen ratkaisun sade- ja jätevesijärjestelmiin. PE-säiliöillä on vakaa alusta ja kestävät jopa 200 kilon painon. Jokaiseen säiliöön kuuluu kansi ja säädettävä teleskooppiputki. Kahta tai useampia umpisäiliöitä voi sarjakytkentää kytkentäputken avulla. Asennusta helpottavat kädensijat sivuilla.

Säiliöiden mitat optimoivat lastaustilan käyttöä. Kaikki tarvittavat komponentit kuljetetaan säiliöiden sisällä, joten lisäkuormatilaa ei vaadita, eivätkä komponentit ole vaarassa rikkoutua kuljetuksen aikana.

Roth Twinbloc® huleveden viivytyssäiliö

Roth huleveden viivytyssäiliöt kaivokuilulla ja kannella

Rothin huleveden Twinbloc®viivytyssäiliöitä saatavilla 3 500 litran tai 5 000 litran tilavuudella (6 000 l tilavuudella tilaustuote), joko 50 % tai 100 % sadeveden viivästyksellä.

Hulevesisäiliön sisällä on venttiiliä säätävä uimuri. Ulosvirtaama säiliöstä on sademäärästä riippuen 0,07–0,5 l/s.

Valitsemalla 50 % viivästystilavuuden, puolet säiliön tilavuudesta voi käyttää huleveden viivästykseen ja loput kiinteistön sadevesitarpeisiin – esim. puutarhan kasteluun tai autopesuun. Kysy myös kastelusettejä.

Hulevedellä tarkoitetaan maan pinnalta, rakennuksen katolta, tai muilta vastaavilta pinnoilta pois johdettavia sade- tai sulamisvesiä. Katolta kerääntyvät vedet muodostavat yleensä suurimman yksittäisen osan tontin hulevesien määrästä.

Haluatko lisätietoa tuotteistamme?