Roth QuickStop Pro

– älykäs vesivuotovahti ja tulvasuoja

Roth QuickStop Pro

Vanhat putkistot, asennusvirheet, jäätymisvauriot, vialliset kodinkoneet tai vuotavat hanat – monet eri tekijät voivat aiheuttaa vesivuotoja, ja niitä voi olla vaikea havaita. Pienetkin vuodot voivat johtaa suuriin vaurioihin, jos niitä ei huomata ajoissa. Vesivahingon korjaaminen on usein iso ja kallis toimenpide. Pahimmassa tapauksessa asunto on asuinkelvoton korjaustöiden ajan. Piilovuodot saattavat myös aiheuttaa sisäilmaongelmia. Lisäksi vuotava WC-istuin tai muu "harmiton" vuoto saattaa aiheuttaa yllättävän suuria kustannuksia. Siksi onkin tärkeää, että pienimmätkin vuodot huomataan heti.

Roth QuickStop Pro suojelee 24/7
Roth QuickStop Pro valvoo käyttövesijärjestelmääsi jatkuvasti olit sitten kotona, töissä tai matkoilla. Vuototapauksessa yksikkö katkaisee vedentulon ja lähettää sinulle hälytyksen älypuhelimeesi. Roth QuickStop Pro suojaa kodin putkistoa käyttäen patentoitua ja älykästä vesivuotoanturia löytääkseen pienimmänkin vuodon – jopa 6 ml tunnissa – samalla kun mahdolliset suuremmat odottamattomat vedenkulutukset huomataan välittömästi.

Roth QuickStop Pro:ta on kahta mallia:

  • Roth QuickStop Pro 1 (LVI-nro 4579417)
  • Roth QuickStop Pro 2 (LVI-nro 4579416)

Roth QuickStop Pro 1 ja 2 valvovat kodin putkistoa tekemällä jatkuvasti testejä, jotka antavat täyden suojan kaikkia vesivuotoja vastaan. Järjestelmän asetukset perustuvat taloutesi vedenkulutukseen ja tarpeisiin:

Tiiviystesti (molemmat mallit)
Putkijärjestelmän tiiviyttä valvotaan jatkuvasti. Usein vesivahingot johtuvat pienistä huomaamattomista vuodoista, jotka pitäisi havaita aikaisin ennen kuin vuoto on ehtinyt aiheuttaa vahinkoja.

Virtaustesti (molemmat mallit)
Tarkistaa, ettei vesi virtaa yhtäjaksoisesti määrättyä aikaa pidempään. Voit itse määritellä kuinka kauan vesi saa virrata, kun olet kotona tai poissa kotoa – perustuen omaan vedenkulutukseen.

Pikatesti (Roth QuickStop Pro 2)
Roth QuickStop Pro reagoi äkillisiin vuotoihin ja analysoi kulutuksen viimeisen tunnin ajalta löytääkseen epänormaalit kulutuskuviot. Pikatesti havaitsee nopeasti tavallisimmat virhekohdat, kuten vuotava hana tai WC-istuin.

Miten Roth QuickStop Pro toimii?
Roth QuickStop Pro asennetaan niin lähelle vesimittaria kuin mahdollista. Roskasuodatin estää hiekan, lian ja muiden partikkeleiden pääsyn vesijohtoa pitkin kunnallisten huoltotöiden aikana sekä Roth QuickStop Prohon, että kodin muihin talousvettä käyttäviin laitteisiin.

Roth QuickStop Pro venttiiliyksikkö koostuu kahdesta osasta:

  • Venttiiliyksikkö, joka katkaisee vedentulon hälytyksen tapahtuessa
  • Integroitu sensori, joka havaitsee tipat ja vuodot ja lähettää signaalin valvontayksikölle analyysiä varten


Näyttöyksikkö (Roth QuickStop Pro2)
Näyttöyksiköstä voit vaihtaa käyttöasetuksia ja kuitata hälytyksiä. Voit muuttaa asetuksia, selata lokitapahtumia ja saada tietoa syöttöverkoston tilasta. Näyttöyksikkö voidaan myös yhdistää hälytys- tai älykotijärjestelmään, sekä laajentaa paine- ja lämpötilamittaukseen.

Ohjain (Roth QuickStop Pro 1)
Ohjainyksiköstä voit muuttaa käyttöasetuksia ja kuitata hälytyksiä. Ohjainyksikkö voidaan myös yhdistää hälytykseen tai älykotijärjestelmään.

Roth QuickStop-sovellus
Langaton valvonta- ja hälytysjärjestelmän hallinta tietokoneen tai älypuhelimen kautta. Lataa Roth QuickStop-sovellus palveluista App Store tai Google Play, tai liitä vuotovahti Roth QuickStop Cloud-pilvipalveluun osoitteessa cloud.rothquickstop.com. Molemmat palvelut ovat maksuttomia.

Roth QuickStop langaton anturi huomaa yllättävätkin vuodot 
LVI-nro 4579418

Kosteusanturi hälyttää, kun se joutuu kosketukseen veden kanssa. Jos anturi on kytketty wifi-verkkoon, hälytyksen saa myös QuickStop-sovellukseen.

Anturia voi käyttää yksinään tai yhdistää Roth QuickStop Pro 1 ja 2 -malleihin sovelluksen kautta. Jos anturi on yhdistetty Roth QuickStop Pro -vesivuotovahtiin, hälytys katkaisee vedentulon.

Anturi voidaan asentaa irrallaan vuotoalueelle tai kiinteästi seinätelakkaan, jolloin ulkoinen anturi yhdistetään ja asennetaan vuotoalueelle. Ulkoisen anturin avulla voi valvoa myös ahtaita paikkoja.

Esimerkkejä käyttökohteista:

  • astianpesukoneen alla
  • lämmitys- ja käyttövesijärjestelmän liitoskohdat ja kytkentäkaapit
  • jääkaapin ja pakastimen alla (kondenssi- ja sulamisvesi)
  • muut paikat, joista lattiakaivo puuttuu
  • tilat, jotka ovat alttiita sulamis-, sade- tai pohjaveden aiheuttamalle tulvimiselle
Rakennuttaja-Simolle vuotovahti – Roth QuickStop Pro 2


Roth QuickStop Pro 2 – vuotovahti


Roth Quickstop Pro 2 asennusohje – liittäminen sovellukseen


Roth QuickStop Pro 2 – virtaustestivuotovahti


Roth QuickStop Pro 2 asetusten muuttaminen – pikatesti


Roth QuickStop Pro 2 asetusten muuttaminen – tiiviystesti


Haluatko lisätietoa tuotteistamme?

Roth Käsikirja

Kaikki tuotetiedot samasta paikasta.

Tutustu Roth Käsikirjaan