Roth QuickBox® -hanakulmarasia

Tunnettu Roth QuickBox® on markkinoiden parhaimpia ja käytetyimpiä hanakulmarasioita. Siinä on samankaltaisiin tuotteisiin verrattuna monta ainutlaatuista toimintoa, kuten esim. monipuolinen kiinnitys ja yksityiskohtia, jotka helpottavat nopeaa ja varmaa asennusta. Uudessa versiossa on vahvistetut kulmat ja kiinnitysreiät asennuskiskolle neljällä sivulla. Kiinnitysreikien avulla onnistuu sivuasennus sekä asennus ylhäältä ja alhaalta. Tämä on ainutlaatuinen toiminto levyseinäasennuksessa. Hanakulmarasian kaula on myös pidennetty, mikä mahdollistaa levyseinäasennuksen 10-55 mm. Kaulan pituus on helposti lyhennettävissä samalle tasolle kuin seinäpinta Roth QuickBox® -hanakulmarasian jyrsimellä.

Roth QuickBox® -hanakulmarasia on valmistettu läpinäkyvästä, umpivaletusta polykarbonaatista. Pistoliittimen asennussyvyyden voi helposti tarkistaa sivusta tai edestä.

Suojaputken uusi lukitusrengas estää suojaputken irtoamisen ja täyttää Sintefin vaatimukset +10 kilon vetovoimalle. Lukitusrenkaan kaulus varmistaa, että suojaputki asennetaan oikeaan syvyyteen. Esiasennettu kumitiiviste ja suojalukko ovat hyväksyttyjä Nordtest-standardin NT VVS 129 mukaan ja täyttää Säker Vatteninstallation-toimialan vaatimukset.

Roth QuickBox® -hanakulmarasia – nopea ja turvallinen asennus

Käyttötarkoitus ja mallit:

  • Roth QuickBox® löytyy sekä kivi- että levyseinälle.
  • Roth QuickBox® -hanakulmarasia on saatavana kolmena vaihtoehtona kivi- ja levyseinälle; 12 mm MultiPex® -putkelle 20/25 mm suojaputkella, 15 mm MultiPex® -putkelle 25/28 mm suojaputkella ja 18 mm MultiPex® -putkelle 28 mm suojaputkella.
  • Roth QuickBox® toimitetaan 1-osaisena hanakulmarasiana 12, 15 ja 18 mm MultiPex® -putkille, mutta sen voi helposti käyttää myös 2-osaisena.
  • Roth QuickBox® -hanakulmarasiaa voidaan käyttää 10-55 mm paksuisille levymateriaaleille.

Roth QuickBox® kuuluu vuotosuojattuun Roth Multipex® -järjestelmään, joka on kokonaisuudessaan hyväksytty käyttövesijärjestelmä.

Hyväksynnät:

  • VA-hyväksyntä, VA 1.22/19348
  • NT VVS 129 (muiden MultiPex® -järjestelmän komponenttien kanssa)

MagiCADin BIM-malleja löytyy täältä:

Haluatko lisätietoa tuotteistamme?

Totea itse, kuinka helppoa Roth QuickBox® -hanakulmarasian asentaminen on!

Roth QuickBox® -hanakulmarasian asennus kiviseinään


Roth QuickBox® -hanakulmarasian asennus levyseinään


Roth QuickBox® -hanakulmarasia levyseinään, kosteuseristeen asennus


Roth QuickBox® -hanakulmarasia asennuskiskolla