Roth lattialämmitys – helposti asennettavat lattialämmitysjärjestelmät

Roth on valmistanut lattialämmitys- ja käyttövesijärjestelmiä yli 40 vuoden ajan ja järjestelmiä kehitetään jatkuvasti. Saksalainen tuotanto takaa korkean laadun. Voit olla varma järjestelmän yhteensopivuudesta, kun käytät Rothin lattialämmitysjärjestelmää. Järjestelmän käyttäminen nopeuttaa työprosessia ja takaa laadukkaan lopputuloksen.

Lattialämmitys kaikkiin rakennuksiin
Meillä on lattialämmitysjärjestelmä joka lattiarakenteelle – betoniin valettavista perinteisistä järjestelmistä matalarakenteisiin ja nopeasti reagoiviin lattialämmitysjärjestelmiin. Nopeasti säätyvän lattialämmitysjärjestelmän reaktionnopeus on ainoastaan 18 minuuttia.

Rothin lattialämmitysjärjestelmä on helppo ja joustava tapa luoda mukavia ja taloudellisia lämmitysratkaisuja. Nopeasti säätyvät lattialämmitysjärjestelmät soveltuvat erinomaisesti myös matalaenergiataloihin, joissa vaaditaan energiatehokkaita ratkaisuja.

Matalarakenteinen saneeraus
Järjestelmämme soveltuvat matalan rakenteen ja nopean reagoinnin ansiosta erittäin hyvin saneerauskohteisiin. Voit asentaa Rothin nopeasti säätyvät lattialämmitysjärjestelmän suoraan vanhan lattian päälle, joten säästät sekä aikaa että rahaa. Lattialämmitysjärjestelmämme ovat saatavilla jopa 14 mm rakennuskorkeudella.

Älykäs ohjaus
Kaikki lattialämmitysjärjestelmämme ovat säädettävissä sovelluksen avulla yhdessä Roth Touchline® SL -toimilaitteiden kanssa. Tuloksena on asumismukavuus, joustavuus ja energiatehokkuus. Tutustu Roth Touchline® SL -tuotevalikoimaan täällä. 

Lattialämmityksen suunnitteluopas
Tutustu vuonna 2023 uudistettuun lattialämmityksen suunnitteluoppaasen

Ladattavat tiedostot

Lue lisää esitteistä ja tuotelehtisistä