Vastuullisuus

Näin edistämme vastuullisuutta

Vastuullisuus

Rothin vastuullisuusohjelma

Sopusoinnussa luonnon kanssa
Ympäristön aktiivinen suojeleminen on osa yhtiömme toimintaperiaatteita. Luonnonvarojen säästäminen tuotteiden kehittämisessä, valmistamisessa ja käyttämisessä on meille tärkeää.

Roth Werke, joka toimittaa meille liittimiä, jakotukkeja ja lattialämmitysjärjestelmiä ja on osa emoyhtiötämme Roth Industries:ta, sai vuonna 2022 hopeisen EcoVadis-mitalin. 

Vastuu paikasta, jossa toimimme, velvoittaa meidät suojelemaan ympäristöä täyttämällä ja ylittämällä lakien asettamat vaatimukset. Tämän vuoksi yhtiömme auttaa vähentämään CO2-päästöjä merkittävällä tavalla. Yhtiömme oma ympäristöselonteko ja EMASin (ECO-Management and Audit Scheme) mukaisen ympäristönhallintajärjestelmän rakentaminen on sitouttanut meidät toimimaan jatkuvasti paremmin ympäristön kannalta.

Tältä sivulta löydät Rothin EMAS-,  ISO 14 001- ja ISO 9001-sertifikaatit.  

Tuotekonseptimme on suunniteltu suojelemaan ympäristöä vahingoilta käyttämällä saastuttamattomia materiaaleja, jotka ovat pääsääntöisesti erikoismuoveja. Huolelliset materiaalivalinnat ja järjestelmätekniikoiden käyttäminen varmistavat, että tuotteemme täyttävät kestävän kehityksen vaatimukset. Käyttöteknisesti tuotteemme ovat osoittaneet toimivuutensa jo vuosikymmenten ajan.

Osa käyttämästämme muovista on 100 % kierrätysmuovia. 

Luomme innovatiivisten tuoteratkaisujen avulla valmistustekniikoita, jotka kuluttavat vähemmän energiaa, mutta toimivat vähintään yhtä tehokkaasti kuin edeltäjänsä. 

Kierrätettävien materiaalien käyttö eri tuotteiden valmistuksessa on määrätty pakolliseksi kehitystyössämme. Sitoutumisemme luonnonvarojen suojelemiseen on tunnustettu erilaisten palkintojen kautta.

Vuonna 2013 Roth avasi 5000 m2:n logistiikkakeskuksen, jonka energiansaanti toteutetaan uraauurtavalla tavalla. Logistiikkakeskuksen ympäristöystävällinen energiakonsepti vähentää Rothin CO2-päästöjä vuosittain 392 tonnilla.


Roth Werke saa hopeisen EcoVadis-mitalin sitoutumisestaan kestävyyden edistämisessä

Roth Werke toimittaa meille liittimiä, jakotukkeja ja lattialämmitysjärjestelmiä ja on osa emoyhtiötämme Roth Industries:ta. Tänä vuonna Roth Werke pisteytettiin ensimmäistä kertaa vastuullista liiketoimintaa mittaavalla EcoVadis-menetelmällä. Roth Werken 61 pistettä 100 mahdollisesta antoi hopeamitalin.

Tämä tarkoittaa, että Roth on parhaimman 20 % joukossa yhteensä 90 000 EcoVadiksen arvioimasta yrityksestä.

Lue lisää EcoVadis-mitalista

Tiesitkö, että Roth ClimaComfort®-järjestelmän asennuslevyt valmistetaan 100% kierrätysmuovista?

Oletko jo tutustunut Roth ClimaComfort® -lattialämmitysjärjestelmään?
♻️
Matalarakenteisen järjestelmän asennuslevyt ovat valmistettu kierrätysmuovista.
♻️
Lue lisää Roth ClimaComfort® -järjestelmästä.
♻️