Vältä vesivuodot Roth QuickStop Prolla

1.11.2020

Vesivuodot voivat olla vaikeita havaita ja johtavat usein laajoihin vaurioihin kodissa, jos vuotoja ei huomata ajoissa. Pienimmätkin vuodot voivat johtaa suuriin vahinkoihin. Vesivuotojen korjauksesta tulee usein hyvin mittavia ja pahimmassa tapauksessa perheen on muutettava korjausten ajaksi. Roth QuickStop Pro valvoo kodin putkistoa 24/7 olit sitten kotona, töissä tai matkoilla. Vuototapauksessa yksikkö katkaisee vedentulon ja lähettää sinulle hälytyksen.

Vain noin puolessa tapauksista vesivahinkoja huomataan heti, ja monet vasta paljon myöhemmin, kun vesivahingot tulevat näkyviksi homeen ilmaantuessa, sisäilman huonontuessa tai kun vesilasku nousee yllättäen.

Tässä vaiheessa vahingot rakennukselle ovat tulleet usein niin mittaviksi, että ne ovat sekä aikaa vieviä, että kalliita korjata – ja usein vakuutus korvaa vain osan kokonaiskustannuksista. Lisäksi asukkaat ovat huomaamatta voineet altistua epäterveelliselle sisäilmalle kuukausien ajan. Lisähaittana on resurssien tuhlaus, josta on tulossa kasvava varjopuoli, koska puhtaan veden puute on uhka monissa paikoissa maailmalla.

“Roth QuickStop Pro suojaa taloasi, vedenkäyttöäsi, terveyttäsi ja ympäristöä. Siksi onkin tärkeää, että myös pikkuvuodot ja pienemmät vedenhukat huomataan heti. Roth QuickStop Pro suojaa putkistoa käyttäen patentoitua ja älykästä vesivuotosensoria löytääkseen pienimmänkin vuodon - jopa 6 ml tunnissa – samalla kun isommat odottamattomat vesihävikit huomioidaan välittömästi”, Roth Finland Oy:n tuotepäällikkö Robin Gottberg, selittää.

Roth Quickstop Prota on kolme mallia: Roth QuickStop1 ja 2 kotitalouksille ja QuickStop3 teollisuudelle ja suuremmille kokonaisuuksille. Roth QuickStop Pro2 on nyt markkinoilla, ja valikoima kasvaa lähitulevaisuudessa.

“Roth QuickStop Pro valvoo kodin putkistoja käyttäen säännöllisesi useita testejä, jotka antavat täydellisen suojan vesivuotoja vastaan – ja laitteisto huomioi taloutesi vedenkäytön”, Gottberg jatkaa.

Miten Roth QuickStop Pro toimii?
Roth QuickStop Pro asennetaan niin lähelle vesimittaria kuin mahdollista.

Roskasuodatin estää hiekan, lian ja muiden partikkeleiden pääsyn vesiputkesta huoltotöiden aikana Roth QuickStop Prohon ja muihin talousvettä käyttäviin laitteisiin.
Roth QuickStop Pro katkaisee vedentulon hälytystapauksessa tai lähettää signaalin valvontayksikölle analyysiä varten, jos pisarointia tai vuotoja havaitaan.

Näyttöyksiköstä tai älypuhelimesta voit muuttaa toimintatilaa ja kuitata hälytykset. Täältä voi muuttaa asetuksia sekä selata tapahtumia. Näyttöyksikkö voidaan myös kytkeä hälytys- tai älykotijärjestelmään ja se voidaan laajentaa paine- ja lämpötilamittaukseen.

Hallitse kaikkea älypuhelimestasi
“Kaikki hälytykset lähetetään suoraan älypuhelimeesi, josta voit valvoa ja hallita putkistoa milloin tahansa. Näin ollen kodinomistaja voi olla turvallisin mielin – oli hän sitten kotona tai ei”, Gottberg tiivistää.

Lisätietoja: Robin Gottberg, tuotepäällikkö, sähköposti: robin.gottberg@roth-finland.fi, puh. +358 44 7766 801.