Roth Finland Oy on Homma putkessa 2020 -ehdokas

2.11.2020

Roth on mukana viidettä kertaa järjestettävässä LVI-Infon Homma putkessa-kilpailussa. Kiertopalkinnon myöntää LVI-INFO vuosittain asiakasyritykselleen, jonka tuotetiedot ovat hyvin ajan tasalla ja täyttävät seuraavat kriteerit:

Tuotetiedot-kategoriassa on tiedot 100% täytetty
ETIM-tiedot vähintään 80% täytetty
Tuotekuvat 100% täytetty
Liitetiedostot 50% täytetty

Äänestys käydään marraskuun aikana ja kiertopalkinto vaihtaa omistajaa joulukuun puolivälissä. Loppukilpailuun valittiin 5 yritystä. Kaikki LVI-INFOn sivustolla kävijät voivat antaa äänensä omalle suosikilleen.

 

Olemme keväällä ja alkukesästä panostaneet LVI-Infon tuotetietojen päivittämiseen (ETIM, tuotetiedot, tuotekuvat ja liitteet) saadaksemme ne mallikelpoiseen kuntoon. Vihreiden hymynaamojen ”metsästäminen” eri tuotetietojen prosenttilukujen kasvun myötä on ollut mielenkiintoista seurata.

Rothilla seuraavat henkilöt ovat vastuussa LVI-Info tuotetietojen lisäämisestä ja niiden oikeellisuudesta:
Robin Gottberg, tuotepäällikkö ja Barbro Österman, markkinointi- ja myyntiassistentti sekä Claus Thomsen, joka työskentelee Product Data Coordinator-tehtävissä Roth North Europen organisaatiossa Tanskassa.

Käy äänestämässä www.lvi-info.fi Homma putkessa-kilpailun voittajaa! Katso myös Some-päivityksiämme kilpailusta ja sen etenemisestä marraskuun ajan.