Roth sekoitusryhmä 2-tie, termostaatti

Käytetään, mikäli primääri pumppu ja korkea lämpötila ensiöpuolella, väh. 55 ºC.

Roth sekoitusryhmä 3-tie

Varustettuna termostaattiventtiilillä, elektronisella säädöllä tai sääkompensoinnilla
3-tieventtiilillä varustettua Roth sekoitusryhmää käytetään yhdessä lattialämmitysjakotukin kanssa, ja sitä voidaan sovittaa halutulle letkumäärälle. Sekoitusryhmän enimmäiskapasiteetti on 230 m², ja siinä on Wilo Para 15-130-pumppu. Sekoitusryhmä voidaan asentaa lattialämmitysjakotukin oikealle tai vasemmalle puolelle. Se on kehitetty vesikiertoisille järjestelmille, joissa lämmönlähteen tulovirtauslämpötila on korkeampi kuin lattialämmityksen käyttötarve.

Sekoitusryhmää on saatavana kolmena versiona:
 • malli, jossa on menovesianturilla varustettu termostaattiventtiili
 • malli, jossa on meno- ja paluuvirtausanturilla varustettu elektroninen säätöyksikkö
 • malli, jossa on ulkolämpötilojen muutokset huomioiva sääkompensointijärjestelmä
Sekoitusryhmä käyttää lämmönlähteenä vettä siten, että joissain laitetyypeissä ensiöpumppua ei tarvita lainkaan, tai sillä tuotetaan vain alhainen ensiöpaine.

Roth sekoitusryhmä 3-tie, säätökeskus

Sekoitusryhmä ulkolämpötilakompensoinnilla, maksimikapasiteetti 200 m². Varustettu 3-tieventtiilillä ja ulkoilmakompensoidun syöttölämpötilan elektronisella säädöllä ja täysautomaattisella kierrosohjatulla kiertovesipumpulla (Wilo Para). Sekoitusryhmää käytetään yhdessä Roth lattialämmitysjakotukin kanssa ja voidaan sovittaa haluttuun piirimäärään.
 • Paino: 7,5 kg.
 • Volyymi: 38 dm³.

Roth ShuntUnit

Täydellinen shuntti jakotukkineen – helppoa sinulle
 • Asennusvalmis 1-8 piirille
 • Pumpussa automaattinen ilmausohjelma
 • Nopea esisäätö piirikohtaisesti (sis. esisäätöavaimen)
 • Mahdollisuus laajennusosalle 5 tai 6 piirille

Roth ShuntUnit-pumppuryhmää käytetään lattialämmityksissä sekä uudis- että saneerausrakentamisessa. Sen teho riittää noin 160 m² saakka, riippuen todellisesta lämpöhäviöstä. Pumppuryhmää käytetään yleensä silloin, kun lämmönlähteeltä tuleva lämmitysvesi on korkeampi lämpötilaltaan kuin lattialämmitykseen tarvittava lämmitysvesi. Pumppu on tehtaalla asennettu jakotukkien vasemmalle puolelle, mutta se voidaan helposti siirtää myös oikealle puolelle.

Roth ShuntUnit toimitetaan valmiiksi asennetuilla jakotukeilla (1-8 piiriä), jotka mahdollistavat myös Roth säätöjärjestelmien huonekohtaisen lämpötilasäädön.

Roth pienoissekoitusryhmä

Lattialämmityksen säätöön yksittäisessä huoneessa. Saatavana langattomana tai langallisena.

Pienoissekoitusryhmä on tarkoitettu yksittäisen huoneen lattialämmityksen säätöön. Sekoitusryhmä voidaan liittää asennuksen ulkopuolelle patterin tapaan sekä 1-että 2-osaiseen laitteistoon. Sekoitusryhmä voidaan täydentää tuplajakotukilla, jos siihen on liitettävä kaksi piiriä. Pienoissekoitusryhmää käytetään vesikiertoisissa järjestelmissä, joissa lämmönlähteen tulovirtauslämpötila on korkeampi kuin lattialämmitykseen tarvittava lämpötila. Pienoissekoitusryhmässä voi olla termostaattiventtiili, säätö huoneanturilla, jossa on 5 metrin kapillaariputki, tai langaton huonetermostaatti.

Roth langaton GVC-säätöjärjestelmä

Pieni ja hinnaltaan kilpailukykyinen langaton säätöjärjestelmä yksittäisille huoneille. Sopii yhteen Roth GVC-sekoitusryhmän kanssa. Sopii langattomuuden ansiosta erityisen hyvin saneerauskohteisiin.

 

Roth sääkompensointi lattialämmityksen sekoitusryhmään

Varustettuna ulkoilma-anturilla, menovesianturilla ja huonetermostaatilla

Roth sääkompensointi on 3-tieventtiilillä ja Wilo Para-pumpulla varustetun Roth sekoitusryhmän ohjelmoitava digitaalinen ohjaus. Se mukauttaa lattialämmityslaitteiston tulovirtauslämpötilan ulkolämpötilan mukaan. Siinä on useita valmiiksi asetettuja käyttäjäohjelmia, ja käyttäjä voi tehdä myös omia ohjelmia, esimerkiksi laskemaan lämpötilaa, kun lämmitystä ei tarvita.

 

  

 • Viikoittaiset ohjelmat
 • 9 esiasetettua ohjelmaa ja 4 käyttäjäohjelmaa
 • Rajoittamaton muisti
 • Säätö mukautettu ulkolämpötilaan