Roth RTL -venttiili - Energiatehokas ja edullinen lattialämmityssäätö

Energiatehokas paluuvesisäädin pienten huoneiden lattialämmityssaneeraukseen
Yksittäisten huoneiden, kuten kylpyhuoneiden, kodinhoitohuoneiden, viherhuoneiden ja laajennusten remontoinnissa vesikiertoinen lattialämmitys jätetään usein asentamatta, koska se voi olla sekä monimutkainen että kallis ratkaisu.
Ratkaisu voi olla Roth RTL -venttiilin asennus jo olemassa olevaan lämpöpatteriin / lämmitysjärjestelmään. RTL -venttiilin käyttö lattialämmitysvirtauksen ja lämpötilan säätöön on energiatehokkaampi ja halvempi vaihtoehto kuin sähkökiertoinen lattialämmitys. Se on myös halvempi ratkaisu verrattuna perinteiseen yksittäisen huoneen vesikiertoiseen lattialämmitykseen, johon kuuluu sekoitusryhmä, lämmönsäätöjärjestelmä jne.

Roth RTL -venttiili asennetaan lattialämmityspiirin paluuseen, missä se mittaa keskilämpötilan ja säätää virtausta asetettuun lämpötilaan 10 - 50 °C välillä.
Vaihtoehtona keskilämpötilan säätöön on huoneen lämpötilan säätö. Rothilla on kaksi vaihtoehtoa; termostaatti kapillaari-anturilla tai ilman anturia venttiilin kotelossa, jolloin sähköä ei tarvita. Toinen vaihtoehto on langallinen tai langaton huonetermostaatti.

Paluuvesisäädin voidaan asentaa jo olemassa olevaan jäähdyttimeen / lämmitysjärjestelmään. Helppo, nopea ja taloudellinen ratkaisu sekä asentajalle että kuluttajalle.

Sama toimittaja vastaa koko lattialämmitysjärjestelmästä
Roth kehittää, valmistaa ja markkinoi kattavia ja laadukkaita lattialämmitysjärjestelmiä. Kun käytät Roth lattialämmitys-järjestelmää yhdessä Roth RTL -venttiilin kanssa, voit olla varma, että kaikki sopii yhteen, koska ratkaisu testataan ja hyväksytään yhtenäisenä järjestelmänä. Se tarkoittaa nopeampaa työkulkua ja laatutakuuta.

Roth RTL -venttiili täyttää myös kaikki lämmityssäädännön vaatimukset, koska se voidaan asentaa jopa pienten kylpyhuoneiden kosteiden alueiden ulkopuolelle.
Asennus on tehty erittäin helpoksi ja täyttää standardit DS 452. Pakkaus on uudelleenkäytettävissä eristävänä kotelona. Näin myös pakkausten hävittämisen tarve vähenee huomattavasti.

Ota yhteyttä myyntitiimiimme, niin saat lisätietoja.

 

       
Roth RTL-venttiili
Säätää lattialämmitystä lattialämmityspiirin paluulämpötilan mukaan. Voidaan käyttää lattialämmityksessä, jossa huonelämpötilan säätöä ei vaadita.
LVI-NRO: 2070685
Roth RTL-venttiili huonetermostaatilla
Säätää lattialämmitystä lattialämmityspiirin paluulämpötilan ja huonelämpötilan mukaan. Venttiili on sijoitettava kyseiseen huoneeseen.
LVI-NRO: 2070686
Roth RTL-venttiili langattomalla huonetermostaatilla
Säätää lattialämmitystä lattialämmityspiirin paluulämpötilan ja huonetermostaatille asetetun huonelämpötilan mukaan.
LVI-NRO: 2070687
Roth RTL-venttiili anturitermostaatilla, 5 m
Säätää lattialämmitystä lattialämmityspiirin paluulämpötilan ja halutun huonelämpötilan mukaan anturin kautta.
LVI-NRO: 2070688

 

Roth RTL-venttiili
Tekniset tiedot ja asennus

Täältä löydät tekniset tiedot sekä asennusohjeet:

Roth RTL-venttiili