Roth QuickStop Pro - älykäs vesivuotovahti ja tulvasuoja

Vanhat putkistot, asennusvirheet, jäätymisvauriot, vialliset kodinkoneet tai vuotavat hanat - monet eri tekijät voivat aiheuttaa vesivuotoja, ja niitä voi olla vaikea havaita. Pienetkin vuodot voivat johtaa suuriin vaurioihin, jos niitä ei huomata ajoissa. Vesivahingon korjaaminen on usein iso ja kallis toimenpide. Pahimmassa tapauksessa asunto on asuinkelvoton korjaustöiden ajan. Piilovuodot saattavat myös aiheuttaa sisäilmaongelmia. Lisäksi vuotava WC-istuin tai muu "harmiton" vuoto saattaa aiheuttaa yllättävän suuria kustannuksia. Siksi onkin tärkeää, että pienimmätkin vuodot huomataan heti.

Roth QuickStop Pro suojelee 24/7

Roth QuickStop Pro valvoo käyttövesijärjestelmääsi jatkuvasti olit sitten kotona, töissä tai matkoilla. Vuototapauksessa yksikkö katkaisee vedentulon ja lähettää sinulle hälytyksen älypuhelimeesi. Roth QuickStop Pro suojaa kodin putkistoa käyttäen patentoitua ja älykästä vesivuotoanturia löytääkseen pienimmänkin vuodon – jopa 6 ml tunnissa – samalla kun mahdolliset suuremmat odottamattomat vedenkulutukset huomataan välittömästi.

Roth QuickStop Prota on kolme mallia:

  • Roth QuickStop Pro 1 ja Pro 2 kotitalouksille
  • Roth QuickStop Pro 3 teollisuudelle ja suuremmille kokonaisuuksille.

Roth QuickStop Pro 1, 2 ja 3 valvovat kodin putkistoa tekemällä jatkuvasti testejä, jotka antavat täyden suojan kaikkia vesivuotoja vastaan. Järjestelmän asetukset perustuvat taloutesi vedenkulutukseen ja tarpeisiin:

Tiiviystesti (kaikki mallit)

Putkijärjestelmän tiiviyttä valvotaan jatkuvasti. Usein vesivahingot johtuvat pienistä huomaamattomista vuodoista, jotka pitäisi havaita aikaisin ennen kuin vuoto on ehtinyt aiheuttaa vahinkoja.

Virtaustesti (kaikki mallit)

Tarkistaa, ettei vesi virtaa yhtäjaksoisesti määrättyä aikaa pidempään. Voit itse määritellä kuinka kauan vesi saa virrata, kun olet kotona tai poissa kotoa – perustuen omaan vedenkulutukseen.

Pikatesti (Roth QuickStop Pro 2 ja Pro 3)

Roth QuickStop Pro reagoi äkillisiin vuotoihin ja analysoi kulutuksen viimeisen tunnin ajalta löytääkseen epänormaalit kulutuskuviot. Pikatesti havaitsee nopeasti tavallisimmat virhekohdat, kuten vuotava hana tai WC-istuin.

Tilavuustesti (Roth QuickStop Pro 3)

Kun vuoto tapahtuu, suuria määriä vettä saattaa vuotaa suuremmista putkista. Tilavuustesti suojaa vesivahingolta varmistamalla, että vedentulo katkaistaan automaattisesti, jos vuoto aikayksikössä kasvaa liian suureksi. Maksimivolyymi per aikayksikkö voidaan asettaa yksilöllisesti.


Miten Roth QuickStop Pro toimii?
Roth QuickStop Pro asennetaan niin lähelle vesimittaria kuin mahdollista. Roskasuodatin estää hiekan, lian ja muiden partikkeleiden pääsyn vesijohtoa pitkin kunnallisten huoltotöiden aikana sekä Roth QuickStop Prohon, että kodin muihin talousvettä käyttäviin laitteisiin.

Roth QuickStop Pro venttiiliyksikkö koostuu kahdesta osasta:

  • Venttiiliyksikkö, joka katkaisee vedentulon hälytyksen tapahtuessa
  • Integroitu sensori, joka havaitsee tipat ja vuodot ja lähettää signaalin valvontayksikölle analyysiä varten


Näyttöyksikkö (Roth QuickStop Pro2 ja 3)

Näyttöyksiköstä voit vaihtaa käyttöasetuksia ja kuitata hälytyksiä. Voit muuttaa asetuksia, selata lokitapahtumia ja saada tietoa syöttöverkoston tilasta. Näyttöyksikkö voidaan myös yhdistää hälytys- tai älykotijärjestelmään, sekä laajentaa paine- ja lämpötilamittaukseen.

Ohjain (Roth QuickStop Pro1)
Ohjainyksiköstä voit muuttaa käyttöasetuksia ja kuitata hälytyksiä. Ohjainyksikkö voidaan myös yhdistää hälytykseen tai älykotijärjestelmään.

Roth QuickStop-sovellus
Langaton valvonta- ja hälytysjärjestelmän hallinta tietokoneen tai älypuhelimen kautta.
Lataa Roth QuickStop-sovellus palveluista App Store tai Google Play, tai liitä vuotovahti Roth QuickStop Cloud-pilvipalveluun osoitteessa cloud.rothquickstop.com. Molemmat palvelut ovat maksuttomia.

Ota yhteyttä myyntitiimiimme, niin saat lisätietoja.

Roth Quickstop Pro 2 asennusohje - liittäminen sovellukseen


Roth Quickstop Pro 2 - vuotovahti