Roth QuickStop Pro - älykäs vesivuotovahti ja tulvasuoja

Vakavat jäätymisen aiheuttamat tulvavauriot, vuodoista tai vesijohtojen rikkoutumisesta tai astianpesukoneesta/pesuko-neesta, kuten piilossa olevat vesihävikit vuotavista vessoista tai hanoista voivat olla vaikeita havaita. Jopa pienetkin vuodot voivat johtaa suuriin vaurioihin, kun niitä ei huomata ajoissa. Vesivahinkojen korjaamisesta tulee usein iso ja kallis asia, pahimmassa tapauksessa perheen täytyy muuttaa korjaustöiden ajaksi. Asukkaat ovat myös voineet altistua epäterveelliselle sisäilmalle kuukausien ajan. Siksi onkin tärkeää, että pienetkin vuodot ja pisaroinnit huomataan heti.

Roth QuickStop Pro suojelee 24/7

Roth QuickStop Pro valvoo käyttövesijärjestelmääsi jatkuvasti olit sitten kotona, töissä tai matkoilla. Vuototapauksessa yksikkö katkaisee vedentulon ja lähettää sinulle hälytyksen älypuhelimeesi.

Roth QuickStop Pro suojaa kodin putkistoa käyttäen patentoitua ja älykästä vesivuotoanturia löytääkseen pienimmänkin vuodon – jopa 6 ml tunnissa – samalla kun mahdolliset suuremmat odottamattomat vedenkulutukset huomataan välittömästi.

Roth QuickStop Prota on kolme mallia:

  • Roth QuickStop Pro1 ja Pro2 kotitalouksille
  • Roth QuickStop Pro3 teollisuudelle ja suuremmille kokonaisuuksille.

Roth QuickStop Pro2 on markkinoilla nyt, valikoiman laajetessa lähitulevaisuudessa.

Roth QuickStop Pro1, 2 ja 3 valvovat kodin putkistoa tekemällä jatkuvasti testejä, jotka antavat täyden suojan kaikkia vesivuotoja vastaan – ja järjestelmän asetukset perustuvat taloutesi vedenkulutukseen ja tarpeisiin:

Tiiviystesti (kaikki mallit)

Putkijärjestelmän tiiviyttä valvotaan jatkuvasti. Usein vesivahingot johtuvat pienistä huomaamattomista vuodoista, jotka pitäisi havaita aikaisin ennen kuin vuoto on kasvanut aiheuttamaan vahinkoja.

Virtaustesti (kaikki mallit)

Tarkistaa, ettei vesi virtaa ennalta määrätyn ajan ulkopuolella. Voit itse määritellä kuinka kauan vesi saa virrata kun olet kotona tai poissa kotoa – perustuen täysin omaan vedenkulutukseen.

Pikatesti (Roth QuickStop Pro2 ja Pro3)

Roth QuickStop Pro vastaa äkillisiin vuotoihin ja analysoi kulutuksen viimeisen tunnin ajalta löytääkseen epänormaalit kulutuskuviot. Pikatesti on vähemmän herkkä kuin virtaustesti, mutta auttaa havaitsemaan nopeasti tavallisimmat virhekohdat, kuten vuotavat hanat.

Tilavuustesti (Roth QuickStop Pro3)

Kun vuoto tapahtuu, isoja määriä vettä saattaa vuotaa suuremmista putkista. Volyymitesti suojaa vesivahingolta varmistamalla, että vedentulo katkaistaan automaattisesti, jos vuoto aikayksikössä kasvaa liian suureksi. Maksimivolyymi per aikayksikkö voidaan asettaa yksilöllisesti.


Miten Roth QuickStop Pro toimii?
Roth QuickStop Pro asennetaan niin lähelle vesimittaria kuin mahdollista. Roskasuodatin estää hiekan, lian ja muiden partikkeleiden pääsyn vesijohtoa pitkin kunnallisten huoltotöiden aikana sekä Roth QuickStop Prohon, että kodin muihin talousvettä käyttäviin laitteisiin.

Roth QuickStop Pro venttiiliyksikkö koostuu kahdesta osasta:

  • Venttiiliyksikkö, joka katkaisee vedentulon hälytyksen tapahtuessa
  • Integroitu sensori, joka havaitsee tipat ja vuodot ja lähettää signaalin valvontayksikölle analyysiä varten


Näyttöohjain (Roth QuickStop Pro2 ja 3)

Näyttöyksiköstä voit vaihtaa käyttöasetuksia ja kuitata hälytykset. Tässä voit myös muuttaa asetuksia, selata lokitapahtumia ja saada tietoa syöttöverkoston tilasta. Näyttöyksikkö voidaan myös yhdistää hälytys- tai älykotijärjestelmään ja voidaan laajentaa paine- ja lämpötilamittaukseen.

Ohjain (Roth QuickStop Pro1)
Ohjainyksiköstä voit muuttaa käyttöasetuksia ja kuitata hälytykset. Ohjainyksikkö voidaan myös yhdistää hälytykseen tai älykotijärjestelmään.

Roth QuickStop-sovellus
Langaton valvonta- ja hälytysjärjestelmän hallinta tietokoneen tai älypuhelimen kautta.
Lataa Roth QuickStop-sovellus palveluista App Store tai Google Play, tai liitä vuotovahti Roth QuickStop Cloud-pilvipalveluun osoitteessa cloud.rothquickstop.com. Molemmat palvelut ovat maksuttomia.

Ota yhteyttä myyntitiimiimme, niin saat lisätietoja.