Roth Finland - lattialämmitys- ja käyttövesijärjestelmien asiantuntija

Roth on valmistanut lattialämmitys- ja käyttövesijärjestelmiä yli 40 vuoden ajan. Haluamme varmistaa, että meillä on markkinoiden parhaimmat tuotteet, jotka täyttävät alan korkeat vaatimukset ja standardit. Saksalainen tuotanto takaa korkean ja huolellisen laadun.

Roth on erikoistunut lattialämmitys- ja käyttövesijärjestelmiin, ja tuotevalikoimamme on laaja. Tarjoamme jokaiseen projektiin parhaat ja korkealaatuiset järjestelmäratkaisut. Olemme tarvittaessa tukenasi projektissa alusta loppuun. Kaikilla asiantuntijoillamme on LVI-tekninen tausta ja kokemusta alalta, joten he tietävät mistä puhuvat.


Saksalainen huolellisuus ja laatu
Roth Finland on Roth Industries GmbH:n tytäryhtiö, joka palvelee kaikki Pohjoismaat, Baltian maat sekä Iso-Britannian. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme Pohjoismaiden markkinoille soveltuvia lattialämmitys- ja käyttövesijärjestelmiä. Tuotteemme ovat helposti saatavilla kansallisten myyntiorganisaatioiden ja LVI-tukkuliikkeiden kautta. Meidät tunnetaan innovatiivisista ja energiavaatimusten mukaisista laatutuotteista.

Tanskassa sijaitseva pääkonttori ja palvelukeskus vastaa Pohjoismaiden, Baltian ja Iso-Britannian markkinoiden tuotekehityksestä, tukitoiminnoista ja logistiikasta.

Laatu ja palvelu ovat toimintamme edellytyksiä

Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Frederikssundissa, 40 km Kööpenhaminasta. Se palvelee tehokkaasti markkina-aluettamme, sillä tiedämme, kuinka tärkeää on hoitaa asiat oikein ja sovittuun aikaan.

Lisätietoja tuotteistamme:Lattialämmitysjärjestelmät

Tarjoamme ratkaisuja kaikentyyppisille lattiarakenteille - betoniin valettavista perinteisistä järjestelmistä matalarakenteisiin ja nopeasti reagoiviin lattialämmitysjärjestelmiin. Meiltä saat kokonaiset lattialämmitysjärjestelmät, jotka helpottavat asennusta. Projektin aikana saat myös ilmaisen tuotetuen. Tuloksena on helppo ja joustava tapa luoda mukavia ja taloudellisia lämmitysratkaisuja.
Lue lisää
 

Lattialämmityksen säätö - Roth Touchline

Langattoman Roth Touchline-huonetermostaatin avulla lattialämmitystä voidaan säätää älypuhelimen tai Ipadin avulla. Roth Touchline lisää käyttömukavuutta ja sopii erinomaisesti matalaenergiataloihin, joissa on erityisen suuri tarve nopeaan säätöön.
Roth Touchline sopii myös olemassa olevan lattialämmityslaitteiston päivittämiseen. Vanhan laitteiston nopea ja helppo päivitys nykyaikaiseen ratkaisuun.
Lue lisää
 


Lattialämmityksen säätö - Roth Basicline

Langallista Roth Basicline 24 V-järjestelmää käytetään huonelämpötilojen yksilölliseen ohjaukseen ja säätöön. Järjestelmän lukuisat ominaisuudet helpottavat asennusta. Samalla varmistetaan käyttäjän asumismukavuus. Venttiilien ja pumpun automaattinen toiminto pidentää toimilaitteiden käyttöikää.
Lue lisää
 


Asennusvalmiit ratkaisut

Roth valmistaa asennusvalmiit kaapit (Prefab) yksilöllisiin tarpeisiin. Suunnittelemme yhdessä laadukkaita jakotukkikaappeja, jotka täyttävät asiakkaiden ja märkätiloihin asetetut vaatimukset. Kaapit toimitetaan asennusvalmiina, jolloin säästät sekä aikaa että rahaa. Asennusvalmiit kaapit tehostavat asennusprosessia työmaalla.
Lue lisää
 


Roth MultiPex®

Roth MultiPex® on laadukas yleisputki, joka on hyväksytty lämpö- ja käyttövesiasennuksiin. Järjestelmän perustana on PE-Xc-putki. Liitosjärjestelmään kuuluu Roth QuickBox-hanakulmarasia, työntöliitoksilla varustettu jakotukki, jonka liitäntä käy helposti ilman työkaluja, vesitiiviit jakotukkikaapit, suojaputket jne. Liitännät voi irrottaa ja asentaa uudelleen.
Lue lisää
 
Roth Alu-LaserPlus®
Roth Alu-LaserPlus®-putki on laadukas tuote, joka on kehitetty erityisesti lämmitys-, jäähdytys- ja käyttövesijärjestelmiin.
Järjestelmän perusta on 5-kerroksinen Roth Alu-LaserPlus® -putki, jossa hyödynnetään PE-Xc-putken ja metalliputken parhaita ominaisuuksia. Järjestelmän liitännät perustuvat kuuluisaan puristustekniikkaan, joka helpottaa asennusta ja takaa varmimman lopputuloksen.
Lue lisää
 


Roth SnowFlex®

Roth SnowFlex® on ympäristöystävällinen lumensulatusjärjestelmä, joka sopii mm. sisäänajoteille, rampeille, toreille, kävelykaduille, lentokonehalleihin ja jalkapallokentille. Järjestelmän avulla ulkoalueet pysyvät helposti ja taloudellisesti sulana ja lumettomana.
Lue lisää
 


Roth QuickCalc

Roth QuickCalc-laskurin avulla voit helposti suunnitella lattialämmitysjärjestelmäsi ja tehdä alustavia laskelmia. Sovelluksen avulla saat lattialämmityksen materiaalilistan ja alustavat kustannukset. Laskelman päätteeksi saat projektisuunnitelman PDF- ja Excel-tiedostona.
Lue lisää
 
Laadunvarmistus ja hyväksynnät
Tuotteemme on sertifioitu ISO 9001:n mukaan ja tuotannollamme on ISO 14001-sertifiointi.
Sovellamme tuotteiden testauksessa ja hyväksynnöissä kaikkein tiukimpia määräyksiä ja vaatimuksia. Järjestelmien vesitiiviyttä koskevat määräykset ovat tiukimmat Norjassa, joten norjalaiset vaatimukset määrittävät vaatimustasomme muissakin maissa. Vesitiiviys onkin tuotteissamme aina kehityksen kärjessä. Juomaveden laadulta vaaditaan eniten Tanskassa – ja se asettaa vaatimustason myös meillä.
 


Rothilta saat:
  • Saksalainen laatu
  • Järjestelmäratkaisuja
  • Ilmainen tekninen tuki
  • Optimaalinen käyttömukavuus
  • Ympäristöystävällisyys ja taloudellisuus: lattialämmitysjärjestelmässä voidaan käyttää monia eri lämmönlähteitä
  • Kaikentyyppisiin rakennuksiin - sekä uudis- että saneerauskohteisiin
  • Älykäs ohjausjärjestelmä keskusvalvonnalla/ohjauksella
  • Tuotteemme ovat helposti saatavilla suuren tukkuliikeverkoston kautta

 
Miten voimme olla avuksi?

Onko sinulla kysymyksiä tuotteistamme tai toiminnastamme? Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse (service@roth-finland.fi) tai puhelimitse (+358 19 440 330). Osaavat asiantuntijamme auttavat sinua oikeiden ratkaisujen löytämisessä. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan aluemyyntiedustajaan.

Haluatko lisätietoja?
Täältä löydät luettelon kaikista tuotteistamme.

Täältä löydät asennusohjeita, teknisiä tietoja jne.