Roth Finland Oy

Kattavat LV-järjestelmät – alusta loppuun
Roth Finland myy ja markkinoi kattavia käyttövesi- ja lattialämmitysjärjestelmiä. Olemme osa Roth Industries Gmbh:n konsernia. Tanskassa sijaitseva Pohjois-Euroopan pääkonttori, Roth North Europe, vastaa tehokkaista logistiikka- ja järjestelmäratkaisuista. Meillä on sekä vahva taustatuki että vankka perusta suomalaisilla markkinoilla.

Lattialämmitys- ja käyttövesijärjestelmien asiantuntijoina tuotevalikoimamme on kattava. Kaikilla asiantuntijoillamme on LVI-tekninen tausta ja kokemusta alalta, joten he tietävät mistä puhuvat.

Aluemyyjäverkostomme kattaa koko Suomen ja auttaa asiakkaitamme tuotteisiimme ja järjestelmiimme liittyvissä asioissa. Palvelemme markkina-aluettamme LVI-tukkumyyjien kautta maanlaajuisesti, joten tuotteemme ovat helposti ja nopeasti saatavilla ammattilaisasentajalle.

Roth Finland auttaa suunnittelussa ja olemme tarvittaessa vain puhelinsoiton päässä. Osaavat asiantuntijamme auttavat sinua oikeiden ratkaisujen löytämisessä. Toimitamme piirustukset, materiaaliluettelot sekä alustavat suunnitelmat Roth-lattialämmitykselle. Voimme myös tarjota asennusratkaisuja ja laskelmia seuraaville kohteille:

  • Vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä
  • Roth MultiPex®-putkijärjestelmä
  • Roth Alu-LaserPlus®-putkijärjestelmä
  • Roth SnowFlex®-lumensulatusjärjestelmä
  • Säiliöjärjestelmät