Palvelut suunnittelijoille

Meiltä saat nopeaa ja asiantuntevaa teknistä tukea ja apua suunnitteluun. Lisäksi tarjoamme maksuttoman vesikiertoisen lattialämmityksen alustavan suunnittelun, kustomoidut työselitykset ja laajan BIM-kirjaston suunnittelun tueksi. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos jokin askarruttaa tai toivoisitte, että pidämme teille koulutuksen.

Yhteystiedot:
suunnittelu@roth-finland.fi
019 440 330

Kalle Määttä
Suunnittelijayhteistyö
044 7766 800

Vesikiertoisen lattialämmityksen suunnittelu

Lattialämmityksen suunnittelu on perinteisesti jätetty lähes kokonaan LVI-urakoitsijan ja lattialämmitystoimittajan vastuulle. Hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää, että LVI-suunnittelija määrittelee riittävän tarkat reunaehdot järjestelmälle ja tarkastaa yhteensopivuuden yhteistyössä rakennesuunnittelijan kanssa. Näin voidaan taata, että lattialämmityssuunnitelmat ovat vaatimusten mukaiset ja lattialämmitystarjoukset keskenään vertailukelpoisia.

Vesikiertoisen lattialämmityksen suunnitteluohjeet ja suunnitteluketjun löydät suunnitteluohjeesta.

Työselitysmallit
Olemme laatineet työsi tueksi valmiita työselitysmalleja käyttövesi- ja lämmitysratkaisuihin. Vesikiertoisen lattialämmityksen maksuttomaan alustavaan suunnitteluun kuuluu aina myös räätälöidyt työselitykset kyseiselle kohteelle. Myös käyttöveden työselitykset voidaan räätälöidä puolestasi kohteeseen sopivaksi.

Käyttövesijärjestelmien työselitykset (Multipex ja Alu-Laser Plus)
Lattialämmityksen työselitysmallit
Lämmitysverkoston työselitysLaadukkaat Roth BIM-tietomallit

Uusi kattava valikoima Roth BIM-tuotemalleja antaa suunnittelijoille mahdollisuuden luoda piirustuksia erittäin suurella tarkkuudella ja järjestelmätiedoilla käytettäväksi koko rakennuksen elinkaaren ajan.
Rothin luettelo sisältää yli 150 kpl BIM-tietomallia lattialämmitys- ja käyttövesisuunnitteluun.

Lisätietoa BIM-malleista
MagiCad cloud

Yhteystiedot:

019 440 330

Kalle Määttä
Suunnittelijayhteistyö 044 7766 800