Roth lattialämmitysputki

Roth X-PERT S5® -lattialämmitysputki
Roth X-PERT S5® on innovatiivisen ja laadukkaan tuotekehityksen tulos, minkä ansiosta putki on erittäin joustava ja notkea. Putkessa on viisi kerrosta, ja siinä on sisäänrakennettu happisuojaus.

Kovaa käsittelyä kestävä ja luja putki
Roth X-PERT S5® -perusputkessa on viisi kerrosta: sisäputki, liimakerros, diffuusiosuoja, liimakerros ja PE-suojakerros. Kaikki viisi kerrosta puristetaan samanaikaisesti, minkä ansiosta Roth X-PERT S5® on tasalaatuinen, joustava ja notkea lattialämmitysputki.
Saatavilla olevat putkikoot ovat 10,5, 16 ja 20 mm. Putkien korkein sallittu lämpötila on 70 °C (hetkellinen 95 °C) ja suurin sallittu paine on 6 bar.

Roth PERT S3
PERT S3 on 3-kerrosputki, jossa happidiffuusiosuoja sijaitsee putken ulkopinnassa ja soveltuu vain valettuihin lattioihin. Tuotanto tapahtuu Rothin omalla tehtaalla Saksassa. Putki on laatuvarmistettu standardin ISO 9001 mukaan.

Roth Pex-5 High Performance
Putki on joustava ja helppo työstää, myös kylmällä säällä. Se on yhteensopiva kaikkien Roth asennuslevyjen ja liittimien kanssa, ja saatavilla koossa 16 x 2,0 mm. Roth Pex-5 High Performance on 5-kerroksinen putki. Integroitu happidiffuusiosuoja sijaitsee virtausputken ja suojakerroksen välissä. Näin varmistetaan, että putkesta ei aiheudu äänihaittoja, kun sitä käytetään yhdessä metallisten lämmönluovutuslevyjen kanssa. Tuotanto tapahtuu Rothin omalla tehtaalla Saksassa, ja putki on laatuvarmistettu standardin ISO 9001 mukaan.

Roth DUOPEX S5®
Lattialämmitysputki täyttää kaikki lattialämmitysputkille asetetut vaatimukset. Putki on joustava ja helppo työstää, myös kylmällä säällä. Putki on saatavilla koossa 20 x 2,0 mm, ja se on yhteensopiva kaikkien Roth levyjärjestelmien ja liittimien kanssa.

Roth Alu-LaserPlus®
Roth Alu-LaserPlus® on yleisputki, joka soveltuu lämmitys-, jäähdytys- ja käyttövesijärjestelmiin. Putki soveltuu sekä pinta- että piiloasennukseen. Putken sisäpinta koostuu PE-Xc-muovista. Kerrosten väliin on liimattu alumiinikerros, joka takaa happitiiviyden ja tekee putkesta muotonsa pitävän. Ulkopinnan suojaava kerros valmistetaan PE-muovista.


Kuvaus

Roth X-PERT S5® -putkien hyväksynnät:
Maksimikäyttölämpötila: 70 °C
Käyttölämpötila ajoittaisesti: 95 °C
Maksimikäyttöpaine: 6 bar

PERT S3 -putkien hyväksynnät:
Maksimikäyttölämpötila: 70 °C
Käyttölämpötila ajoittaisesti: 95 °C
Maksimikäyttöpaine: 6 bar

Roth Alu-LaserPlus® -putkien hyväksynnät:

Maksimikäyttölämpötila: +70 °C
Käyttölämpötila ajoittaisesti: +95 °C
Maksimikäyttöpaine: 10 bar

Roth Pex-5 High Performance -putkien hyväksynnät:
Sallittu jatkuva maksimikäyttölämpötila: 70°C
Hetkellinen maksimikäyttölämpötila: 95°C
Maksimikäyttöpaine: 10 bar

Roth DUOPEX S5® -putkien hyväksynnät:
Sallittu jatkuva maksimikäyttölämpötila: 70°C
Hetkellinen maksimikäyttölämpötila: 95°C
Maksimikäyttöpaine: 6 bar

 

Tekniset tiedot ja asennus

Täältä löydät tekniset tiedot sekä asennusohjeet:

Roth X-PERT S5®

Roth PERT S3-putki

Roth PERT S3-syöttöputki

Roth Alu-LaserPlus®


 

Lataa