Roth lattialämmitysputki

Roth X-PERT S5® -lattialämmitysputki
Roth X-PERT S5® on innovatiivisen ja laadukkaan tuotekehityksen tulos, minkä ansiosta putki on erittäin joustava ja notkea. Putkessa on viisi kerrosta, ja siinä on sisäänrakennettu happisuojaus.

Kovaa käsittelyä kestävä ja luja putki
Roth X-PERT S5® -perusputkessa on viisi kerrosta: sisäputki, liimakerros, diffuusiosuoja, liimakerros ja PE-suojakerros. Kaikki viisi kerrosta puristetaan samanaikaisesti, minkä ansiosta Roth X-PERT S5® on tasalaatuinen, joustava ja notkea lattialämmitysputki.
Saatavilla olevat putkikoot ovat 10,5, 16 ja 20 mm. Putkien korkein sallittu lämpötila on 70 °C (hetkellinen 95 °C) ja suurin sallittu paine on 6 bar.

Roth PERT S3
PERT S3 on 3-kerrosputki, jossa happidiffuusiosuoja sijaitsee putken ulkopinnassa ja soveltuu vain valettuihin lattioihin. Tuotanto tapahtuu Rothin omalla tehtaalla Saksassa. Putki on laatuvarmistettu standardin ISO 9001 mukaan.

Roth Alu-LaserPlus®
Roth Alu-LaserPlus® on yleisputki, joka soveltuu lämmitys-, jäähdytys- ja käyttövesijärjestelmiin. Putki soveltuu sekä pinta- että piiloasennukseen. Putken sisäpinta koostuu PE-Xc-muovista. Kerrosten väliin on liimattu alumiinikerros, joka takaa happitiiviyden ja tekee putkesta muotonsa pitävän. Ulkopinnan suojaava kerros valmistetaan PE-muovista.


Kuvaus

X-PERT S5®-putkien hyväksynnät:
Maksimikäyttölämpötila: 70 °C
Käyttölämpötila ajoittaisesti: 95 °C
Maksimikäyttöpaine: 6 bar

PERT S3-putkien hyväksynnät:
Maksimikäyttölämpötila: 70 °C
Käyttölämpötila ajoittaisesti: 95 °C
Maksimikäyttöpaine: 6 bar

Alu-LaserPlus®-putkien hyväksynnät:

Maksimikäyttölämpötila: +70 °C
Käyttölämpötila ajoittaisesti: +95 °C
Maksimikäyttöpaine: 10 bar

 

Tekniset tiedot ja asennus

Täältä löydät tekniset tiedot sekä asennusohjeet:

Roth X-PERT S5®

Roth PERT S3-putki

Roth PERT S3-syöttöputki

Roth Alu-LaserPlus®


 

Lataa