Lämmitys remonttikohteeseen kätevästi ja nopeasti

Energia-avustukset
ARA myöntää energia-avustuksia asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin vuosina 2020-2022. Energiatehokkuuden mittarina on laskennallinen energiatehokkuuden vertailuluku, eli E-luku (kWh/(m²a)).

Ketkä voivat hakea?

  • omakoti-, pari- ja ketjutalojen omistajat
  • kerros- ja rivitaloyhtiöt

Teetä laskelmat ammattilaisella sekä talon rakentamisajankohdan E-luvusta että korjausten vaikutuksesta E-lukuun.
Kaikki rakentamisvuoden jälkeen tehdyt energiatehokkuutta parantavat korjaustoimenpiteet voidaan huomioida korjausten jälkeisen E-luvun laskennassa.

Hyväksytyn energia-avustuksen määrä on 4000 € tai 6000 € asuntoa kohden. Tarkemmat ehdot avustuksen myöntämiseen löydät hakuohjeista www.ara.fi

Kotitalousvähennys
Jos korjaushankkeeseen saadaan energia-avustusta, siihen ei voi verottajan ohjeistuksen mukaan saada kotitalousvähennystä. Hankkeita voi kuitenkin erotella toisistaan siten, että esim. maalämpöjärjestelmälle haetaan energia-avustusta ja matalarakenteisen lattialämmitysjärjestelmän sisältävälle lattiaremontille kotitalousvähennystä.

1.1.2020 alkaen kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2250 € vuodessa. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä löydät osoitteesta www.vero.fi.

Päivitä lämmitysjärjestelmä helposti ja vaivattomasti
– me autamme!

Autamme tarvittaessa energiatodistuksen laatimisessa ja jälleenmyyjämme arvioi lämmitysjärjestelmän uusimisen kokonaiskustannukset.
Voit myös kysyä NIBE-rahoituksesta.

1: Täytä yhteydenottolomake

2: Urakoitsija ottaa sinuun yhteyttä ja sopii arviointikäynnistä

3: Arviointikäynnin jälkeen saat tarjouksen.

4: Hyväksyttyäsi tarjouksen saat suunnitelman ja käyttöohjeet.

Muista kotitalousvähennys ja energia-avustus!

NIBE-ROTH Yhteydenottolomake.