full circle, full service

Tekninen tuki

Tekninen tuki – käytössä koko Roth-kokemus
Roth on erikoistunut lattialämmitys- ja käyttövesijärjestelmiin, ja tuotevalikoimamme on laaja ja kattava.
Kaikilla asiantuntijoillamme on LVI-tekninen tausta ja kokemusta alalta, joten he tietävät mistä puhuvat.
Voimme tarjota:

  • Piirustukset
  • Projektoinnin
  • Mitoituksen
  • Materiaalilaskennan
  • Päivitetyt määräykset
  • Rakennustyömaan käynnistyksen
  • Tuotekoulutusta

Tarjoamme jokaiseen projektiin parhaat korkealaatuiset järjestelmäratkaisut, ja olemme tarvittaessa tukenasi tehtävän ensimmäisestä vaiheesta viimeiseen vaiheeseen asti. Meillä on tahtoa, kykyä ja intoa onnistua - "full circle, full service".

Asennus, käyttö ja kunnossapito
Jos tarvitset neuvoja Roth-tuotteiden asennuksessa tai haluat kysyä niiden käytöstä tai kunnossapidosta, voit ottaa yhteyttä koska tahansa. Me vastaamme tuotteistamme, myös asennuksen jälkeen.

Opastus ja neuvonta
Asiantuntijapalveluitamme kannattaa käyttää, olipa kyseessä sitten rakennuksen kunnostus tai uuden talon rakentaminen. Voimme mitoittaa, projektoida, piirtää ja laskea materiaalien määrän. Tiedossamme on aina ajantasaiset määräykset, ja hallitsemme tekniset mahdollisuudet parhaan ratkaisun valitsemiseksi sekä sinulle että loppukäyttäjälle.

Online tai offline – miten vain
Käy osoitteessa rothkasikirja.fi tai käytä mobiilisovellustamme. Niistä löydät kaikki tuotteemme ja hintamme sekä tuote-erittelyt ja asennusohjeet. Rothkasikirja.fi on mobiilioptimoitu verkkosivu, joka toimii online-periaatteella. Jos mobiiliyhteytesi on ajoittain heikko, kannattaa ladata Roth-käsikirja sovelluksena, jolloin se toimii myös offline-tilassa. Näin varmistat, että mobiili työkalusalkkusi on aina saatavilla.

Käsikirja löytyy mobiilioptimoituna verkkosivuna täältä: rothkasikirja.fi

Mobiilisovelluksen löydät Google Play ja App Storesta.

Täältä löydät vastauksia kysymyksiisi
Vasemmalla olevassa valikossa on mm. videoita, jotka kertovat lattialämmityksen asennuksesta. Voit etsiä vastauksia kysymyksiisi kohdasta Usein esitettyjä kysymyksiä, voit lähettää meille reklamaation jne.