Touchline

Älykäs lattialämmitys, joka helpottaa elämääsi

Rothin lattialämmitystermostaatti Touchline on palkittu arvovaltaisella Plus X Award-palkinnolla kolmessa eri kategoriassa: muotoilu, käyttäjäystävällisyys ja toiminnallisuus. Tämän lisäksi Touchline valittiin ”Vuoden parhaimmaksi tuotteeksi”.

Kunniapalkinto on maailman suurin palkinto, joka jaetaan innovatiivisille teknologioille, urheilu- ja elämäntapatuotteille. Plus X Award myönnetään tuotteille, jotka ovat uusia, luovia ja elinkelpoisia tulevaisuudessa, ja joihin sisältyy vähintään yksi ”Plus X”-ominaisuus lisäarvona. Lue koko lehdistötiedote tästä Plus X Award.

Roth on kehittänyt lattialämmityksen säätelyyn älykkään järjestelmän nimeltään Touchline. Järjestelmä sopii myös olemassa olevan lattialämmityslaitteiston päivittämiseen. Langattomia huonetermostaatteja asennettaessa voidaan muuttaa kaikkia huoneasetuksia tai jopa koko laitteiston asetuksia. Laitteistoa voidaan haluttaessa säätää myös iPhone-sovelluksen avulla tai tietokoneella Internetin kautta.
Touchline lisää käytön mukavuutta ja auttaa vähentämään energiankulutusta jopa 20 %. Järjestelmä sopii erinomaisesti matalaenergiataloihin, joissa on erityisen suuri tarve nopeaan säätelyyn.

Touchlinen kolme vaihtoehtoa

  • Touchline, jossa näyttö ja paristo
  • Touchline, jossa näyttö, infrapuna-anturi ja paristo
  • Touchline, jossa näyttö ja 230 V verkkovirtaliitäntä

Kaikkiin rakennuksiin
Touchlinea voidaan käyttää kaikenlaisissa kodeissa ja rakennuksissa – niin pienissä omakotitaloissa kuin suurissa toimistorakennuksissakin.

Säästä energiaa

Touchlinen toiminnot vähentävät koko järjestelmän energiankulutusta. Touchlinen avulla voit säästää jopa 20 % kokonaiskulutuksesta.

Ainutlaatuinen muotoilu
Touchlinen pelkistetty muotoilu sopii kaikkiin koteihin ja rakennuksiin. Termostaatin syvyys on vain 19,5 mm, ja sitä on saatavana kiiltävän valkoisena ja mustana.

Lattialämmityksen säätö Internetin tai iPhonen kautta

Roth on kehittänyt sovelluksen, jonka avulla lattialämmitysjärjestelmää voi säätää iPhonen kautta mistä päin maailmaa tahansa. Sovelluksen voi ostaa App Storesta. Lattialämmitysjärjestelmää voi säätää myös tietokoneelta Internetin kautta.
Jos haluat mieluummin langallisen ratkaisun, lue lisää kohdasta CABLE™ - langallinen säätö.


Kuvaus
  • Kaikentyyppisiin rakennuksiin
  • Tyylikäs muotoilu
  • Asiakkaat voivat säätää lattialämmitystä mobiilisovelluksen avulla
Neljä Touchline-vaihtoehtoa
  • Touchline, jossa näyttö ja paristo
  • Touchline, jossa näyttö, infrapuna-anturi ja paristo
  • Touchline, jossa näyttö ja 230 V verkkovirtaliitäntä
  • Analoginen Touchline, jossa mekaaninen säädin ilman näyttöä (ei toimi Touchline-sovelluksella)
Tekniset tiedot ja asennus
Täältä löydät tekniset tiedot sekä asennusohjeet:

Touchline langaton säätö, kytkentälaatikko

Touchline termostaatti


Lataa