Roth lattialämmitysjärjestelmät - helposti asennettavat kokonaisjärjestelmät

Roth on valmistanut lattialämmitys- ja käyttövesijärjestelmiä yli 40 vuoden ajan. Järjestelmiä kehitetään jatkuvasti. Saksalainen tuotanto takaa korkean ja huolellisen laadun.

Kaikentyyppiseen lattialämmitykseen
Tarjoamme ratkaisuja kaikentyyppisille lattiarakenteille - betoniin valettavista perinteisistä järjestelmistä matalarakenteisiin ja nopeasti reagoiviin lattialämmitysjärjestelmiin. Meiltä saat kokonaiset lattialämmitysjärjestelmät, jotka helpottavat asennusta. Tuloksena on helppo ja joustava tapa luoda mukavia ja taloudellisia lämmitysratkaisuja. Nopeasti säätyvät lattialämmitysjärjestelmät soveltuvat erinomaisesti myös matalaenergiataloihin, joissa vaaditaan energiatehokkaita ratkaisuja.

Matalarakenteinen saneeraus
Järjestelmämme soveltuvat matalan rakenteen ja nopean reagoinnin ansiosta erittäin hyvin saneerauskohteisiin. Säästät sekä aikaa että rahaa. Lattialämmitysjärjestelmämme ovat saatavilla jopa 14 mm rakennuskorkeudella.

Älykäs ohjaus
Kaikki lattialämmitysjärjestelmämme ovat säädettävissä sovelluksen avulla yhdessä Roth Touchline -toimilaitteiden kanssa. Tuloksena on asumismukavuus, joustavuus ja energiatehokkuus.

Lattialämmitysjärjestelmien opas
Aluslattian rakenne määrittelee parhaiten sopivia ratkaisuja. Täältä löydät lattialämmitysjärjestelmiä, jotka sopivat rakennushankkeeseen, riippumatta siitä tarvitsetko ratkaisun betoni- tai puulattialle:

Betonilattia:
   
Betonipohja asennuslistalla
Asennuslista koostuu uusiokäyttöön otetusta kadmiumvapaasta PVC:stä ja on tarkoitettu asennettavaksi betonirakennelmiin, joissa tarvittava lisäeristys on huomioitu. Asennuslista asennetaan kätevimmin EPS- tai XPS-eristykselle ja 12, 16 ja 20 mm putkelle. Mahdollinen raudoitus voidaan asentaa putkipiirien päälle, jonka jälkeen putket valetaan betoniin.
Lue lisää 
Lattialämmitys, teräslankakiinnikkeillä betoniin valettu
Roth X-PERT -lattialämmitysputki asennetaan sidelangan avulla raudoitusverkkoon, joka toimii sekä putkipidikkeenä, että vahvistaa betonirakennetta. Raudoitusverkon on oltava noin 10 mm eristeen yläpuolella. Teräslankakiinnikkeiden sijasta voit käyttää myös Jumbo-kiinnikkeitä.
Lue lisää
   
Lattialämmityslevy betonille
Roth lattialämmityslevy koostuu askeläänet vaimentavasta solumuovieristeestä (EPS) ja siihen integroiduista putkenpitimistä. Polystyreenistä valmistetuissa levyissä on nystyjä, jotka säilyttävät muotonsa asennuksessa. Levyjä voi käyttää 16 mm ja 20 mm lattialämmitysputkien kanssa. Levyt voidaan asentaa vanhan lattiaeristeen päälle, välipohjan valamisen yhteydessä sekä saneerauskohteissa, joissa rakennekorkeus ja eristysolot ovat ongelmalliset.
Lue lisää
Roth Tacker® -järjestelmä
Roth Tacker® -lattialämmitys betonipohjalle koostuu järjestelmälevystä, Roth Tacker® -pistoolista ja putkikiinnikkeestä, lattialämmitysputkista, jakotukeista ja säätöjärjestelmästä. Putket kiinnitetään Roth Tacker® -pistoolilla putkikiinnikkeillä. Kiinnikkeet sopivat Roth X-PERT® -lattialämmitysputkiin. Roth Tacker® voidaan asentaa suoraan alla olevalle perustuseristykselle edellyttäen, että käytetään erikoispitkiä pidikkeitä, ja eristyksenä on paisutettu solumuovi, jonka tiheys on vähintään 30 kg/m³.
Lue lisää
 
 
Roth FloorFix®
Huoneet, joihin on asennettu lattialämmitysten jakotukki, tai huoneet, joiden läpi kulkee monia muiden huoneiden lämmityspiirien syöttöjohtoja, on suojattava syöttöjohtojen lämmöntuoton aiheuttamalta ylikuumenemiselta. Myös huoneenlämpötilan säädeltävyys on varmistettava EnEV 2014 -standardin pykälän 14 kohdan 2 mukaisesti.
Roth Floorfix® -järjestelmällä minimoidaan läpi kulkevien syöttöjohtojen aiheuttama tahaton ja hallitsematon lämmöntuotto. Läpikulkuhuone voidaan varustaa erillisellä lämmityspiirillä, jossa on helppokäyttöinen yksittäisen huoneen lämpötilasäätö.
Lua lisää
Roth Flipfix® -levyjärjestelmä
Roth Flipfix® soveltuu sekä uudisrakennuksiin että kunnostuskohteisiin, joissa kantava kerros tehdään betonivalulla. Tuote on hyvin kevyt, ja sen käsittely on rakennustyömaalla helppoa. Roth Flipfix® voidaan asentaa valulattian alle tarkoitetun EPS-eristeen tai kovan mineraalivillakerroksen päälle. Asentamisen jälkeen kaikki saumat teipataan, jolloin betonia ei pääse levyjen alle. Joissakin rakennustyypeissä seinien viereen kannattaa asentaa lisäksi reunanauha.
Lue lisää
   
Roth Nappulalevy PS20, EPS30, EPS50
Roth Nappulalevy sopii sekä uudisrakentamiseen että remontointiin. Voidaan asentaa suoraan kantavan betonikannen päälle tai valulattian alle tarkoitetun EPS-eristeen tai kovan mineraalivillakerroksen päälle. Tarvittaessa käytetään liitoskappaleita, jotka estävät betonin pääsyn levyjen alle.
Lue lisää
 


Betoni- ja puulattia
Matala rakennekorkeus ja nopea reagointi - soveltuu erityisesti saneeraukseen
 
   
Universal-levy EPS 30
Energiatehokas lattialämmitysjärjestelmä täyttää matalalämpöiselle tulovedelle asetetut energiavaatimukset. Roth yleislevy EPS 30 muodostuu kovasta, uritetusta EPS-eristeestä ja alumiinisista lämmönjakolevyistä. Levyt voidaan asettaa vankalle alustalle betonista, puusta jne. mutta myös muulle eristykselle.
Lue lisää
Roth Clima Comfort®
Roth Clima Comfort® -järjestelmä perustuu järjestelmälevyyn ja itsetasoittuvaan, teräskuitua sisältävään ja lämpöä johtavaan Roth FLOW-kittimassaan. Roth Clima Comfort® on tarkoitettu erityisesti kosteisiin tiloihin ja vanhojen asuntojen saneeraukseen. Järjestelmä voidaan asentaa sekä lattiaan että seinään, tai käyttää huoneen "patterina", jos lattian pinta-ala ei riitä korvaamaan huoneen lämpöhävikkiä. Rakenteen paino ja ominaispaino ovat alhaiset, mikä takaa perinteistä valettua rakennetta paremman reaktionopeuden.
Lue lisää
   
Roth Compact®
Roth Compact® -järjestelmä soveltuu sekä saneerauskohteisiin että uudisrakentamiseen. Roth Compact® on kehitetty erityisesti lattialämmitysjärjestelmille, joista vaaditaan nopeaa reagointia ja matalaa rakennekorkeutta. Järjestelmä voidaan asentaa kelluvana kaikkiin kohteisiin, joissa on vakaa ja kantava puu- tai betonialusta. Järjestelmän päälle voidaan asentaa puu- tai mattopäällysteinen "kelluva" lattia.
Lue lisää
Puuvälipohja ja Roth lastulevylattia
Roth Universal -lastulevy on suunniteltu käytettäväksi sekä puurakenteiselle lattialle, että kelluvana rakenteena kovan eristeen tai betonin päälle. Nopeasti säätyvä järjestelmä sopii niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Järjestelmä koostuu 22 mm lastulevyistä siihen kuuluvine kääntölevyineen urituksella 16 mm lattialämmitysputkelle. Lisäksi järjestelmä voidaan asentaa kelluvana eristelevyjen päälle. Järjestelmään käytetään 16 mm Roth X-PERT S5® -lattialämmitysputkea sekä Roth lämmönluovutuslevyä 0,3 tai 0,5 mm. Alumiiniset lämmönluovutuslevyt takaavat tasaisen ja nopeasti reagoivan lämpötilan. Lisävarusteena voidaan käyttää kääntölevyjä, mutta urat voidaan myös jyrsiä itse.
Lue lisää
   
Roth Silencio -askeläänilevy
Roth Silencio -askeläänilevyjä käytetään betonilattioissa, ontelolaatoissa ja puuvälirakennelmissa. Levyt sopivat rakennuksiin, joissa halutaan sekä askeläänieristys että nopeasti reagoiva lattialämmitysjärjestelmä.
Lue lisää
 Puulattia:
 
   
Itsekantava lämmönluovutuslevy
Roth lämmönluovutuslevy on suunniteltu erityisesti lattiavasojen päälle asennettavaksi, jolloin se ei nosta rakennekorkeutta normaaliin lattia-asennukseen verrattuna. Lämmönluovutuslevy mahdollistaa lattialämmityksen tavallisissa puualapohjissa, joissa on vasarakenne ja eristys, sekä korkeuseroja sisältävissä palkkirakenteissa. Lattiavasojen ja palkkien keskinäisen k/k-etäisyyden tulee olla normaali 600 mm. Eristyksen on ulotuttava lämmönluovutuslevyyn asti siten, että eriste koskettaa lämmönluovutuslevyn alapintaa. Eristeen on oltava tyypiltään paineluja/puolijäykkä. Levyissä on kaksi pitkittäistä uraa, joihin 20 mm X-PERT S5® -putket voidaan painaa kiinni. Levyjen urat on muotoiltu lukitsemaan putki paikalleen, jolloin urat toimivat ikään kuin "putkenpitiminä". Kantava lämmönluovutuslevy painautuu rakenteensa ansiosta tasaisesti lattiaa vasten ja varmistaa siten lämmönluovutuksen matalalämpöjärjestelmälle optimaalisella tavalla.
Lue lisää
Roth harvalaudoitus
Roth lämmönluovutuslevyt harvalaudoitusta varten on kehitetty sellaiseksi, ettei lattialämmitysjärjestelmä vaikuta lattiarakenteen korkeuteen verrattuna tavanomaiseen lattiarakenteeseen. Lämmönluovutuslevyt soveltuvat 16 tai 20 mm lattialämmitysputkille.
Lämmönluovutuslevyt asennetaan harvalaudoitukseen, joka on asennettu poikittain vasoihin nähden. Lämmönluovutuslevyissä on pituussuuntainen ura, johon Roth X-PERT® / Roth AluLaserPlus® -putki asennetaan. Ura on sen muotoinen, että putki lukkiutuu peltiin, kun se painetaan siihen.
Lue lisää


Vesikiertoisen lattialämmityksen edut:
  • Maksimaalinen käyttömukavuus
  • Hygieeninen ja allergikoille sopiva
  • Sisustuksen kannalta joustava
  • Ympäristöä säästävä ja taloudellinen, koska lattialämmitysjärjestelmässä voidaan käyttää monia eri lämmönlähteitä
  • Kaikentyyppisiin rakennuksiin soveltuva järjestelmä
  • Älykäs säätöjärjestelmä keskusohjauksella

Yhteystiedot

Onko sinulla kysymyksiä tuotteistamme tai yrityksestämme? Yhteystietomme löydät täältä, Tekninen tuki, Aluemyyntiedustajat sekä Markkinat ja tuotteet.