Kestävä kehitys

Sopusoinnussa luonnon kanssa
Ympäristön aktiivinen suojeleminen on osa yhtiömme toimintaperiaatteita. Luonnonvarojen säästäminen tuotteiden kehittämisessä, valmistamisessa ja käyttämisessä on meille tärkeää.

Vastuu paikasta, jossa toimimme, velvoittaa meidät suojelemaan ympäristöä täyttämällä ja ylittämällä lakien asettamat vaatimukset. Tämän vuoksi yhtiömme auttaa vähentämään CO2-päästöjä merkittävällä tavalla. Yhtiömme oma ympäristöselonteko ja EMASin (ECO-Management and Audit Scheme) mukaisen ympäristönhallintajärjestelmän rakentaminen on sitouttanut meidät toimimaan jatkuvasti paremmin ympäristön kannalta.

Tuotekonseptimme on suunniteltu suojelemaan ympäristöä vahingoilta käyttämällä saastuttamattomia materiaaleja, jotka ovat pääsääntöisesti erikoismuoveja. Huolelliset materiaalivalinnat ja järjestelmätekniikoiden käyttäminen varmistavat, että tuotteemme täyttävät kestävän kehityksen vaatimukset. Käyttöteknisesti tuotteemme ovat osoittaneet toimivuutensa jo vuosikymmenten ajan.
Luomme innovatiivisten tuoteratkaisujen avulla valmistustekniikoita, jotka kuluttavat vähemmän energiaa, mutta toimivat vähintään yhtä tehokkaasti kuin edeltäjänsä. Edistämme merkittävästi luonnon ekologisen tasapainon parantumista korvaamalla tuotejärjestelmien perinteisiä materiaaleja perusmateriaalina toimivalla muovilla.
Kierrätettävien materiaalien käyttö eri tuotteiden valmistuksessa on määrätty pakolliseksi kehitystyössämme. Sitoutumisemme luonnonvarojen suojelemiseen on tunnustettu erilaisten palkintojen kautta.

Vuonna 2013 Roth avasi 5000 m2:n logistiikkakeskuksen, jonka energiansaanti toteutetaan uraauurtavalla tavalla. Logistiikkakeskuksen ympäristöystävällinen energiakonsepti vähentää Rothin CO2-päästöjä vuosittain 392 tonnilla.