Pienestä käsityöyrityksestä kansainväliseksi markkinaa johtavaksi konserniksi

Vuosi 2022 on sekä Roth North Europe:n 25. juhlavuosi että Roth Industries 75. vuotisjuhlavuosi
Vuonna 2022 vietämme kahta juhlavuotta: Roth North Europe on toiminut markkinoilla 25 vuotta ja saksalainen emoyhtiömme on viettää 75. juhlavuottaan.
Rothin tarina alkoi vuonna 1947 pienellä verstaalla, jossa tehtiin muun muassa muuripatoja. Heinrich Roth toimi yrityksen toimitusjohtajana ja osakkaana. Vuonna 1963 kehitys kansainväliseksi yritykseksi alkoi toden teolla, kun Heinrich Roth ja hänen poikansa Manfred Roth ostivat loput yrityksen osakkeista.Saksalaista laatua ja perusteellisuutta jo sukupolvien ajan
Tuotekehitys ja lisääntyvä kansainvälistyminen ovat aina olleet kasvun avaimia. Perinteet ja innovaatio ovat luoneet edellytyksen Rothin menestystarinalle.
Nykyään Rothin tuotteita toimitetaan asiakkaille ympäri maailman. Käytämme paljon resursseja varmistaaksemme, että meillä on aina parhaat tuotteet, jotka täyttävät markkinan vaatimukset ja standardit. Järjestelmämme valmistetaan pääsääntöisesti Saksassa ja näin varmistamme saksalaisen perusteellisuuden ja laadun.
Rothin perhe omistaa edelleen Roth Industries -yrityksen. Claus-Hinrich Roth, Christin Roth-Jäger and Dr. Anne-Kathrin Roth ovat kaikki yrityksen avainhenkilöitä. Kaikki toimivat hallituksen jäseninä yhdessä isänsä Manfred Rothin kanssa.
Pohjoismainen Roth North Europe A / S on saksalaisen Roth Industries GmbH:n tytäryhtiö. Rothin tuotteet ovat saatavilla Pohjoismaissa, Baltian maissa ja Iso-Britanniassa kansallisten myyntiorganisaatioiden ja LVI-alan tukkukauppiaiden kautta.
Tanskan Fredrikssundissa sijaitseva Pohjois-Euroopan pääkonttori vastaa markkinoiden tuotekehityksestä, tukitoiminnoista ja logistiikasta.