Innovatiivinen muotoilu ja ympäristöystävällinen ratkaisu

Roth Twinbloc®-umpisäiliöissä on integroitu kaivokuilujärjestelmä muovisella kestävällä kannella. Umpisäiliöt on saatavana 1500, 3500 ja 5000 litran tilavuudella. Roth Twinbloc®-umpisäiliöt ovat markkinoiden matalimmat (alk. 69 cm) ja niillä on 10 vuoden takuu. Roth Twinbloc®-umpisäiliöt ovat kilpailukykyiset sekä hinnaltaan että laadultaan.

Matala muotoilu vähentää kaivuu- ja asennuskustannuksia. Perinteisiin umpisäiliöihin verrattuna Roth Twinbloc®-malli mahdollistaa 50% säästön kaivuutöissä. Säiliöt voi asentaa myös sellaisiin paikkoihin, jossa pohjaveden taso on erittäin korkea.

Fiksuja ja tehokkaita ratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin

Rothilta saat kokonaisvaltaisen ratkaisun sade- ja jätevesijärjestelmiin. PE-säiliöillä on vakaa alusta ja kestävät jopa 200 kilon painon. Jokaiseen säiliöön kuuluu kansi ja säädettävä teleskooppiputki. Kahta tai useampia umpisäiliöitä voi sarjakytkentää kytkentäputken avulla. Asennusta helpottavat kädensijat sivuilla.

Säiliöiden mitat optimoivat lastaustilan käyttöä. Kaikki tarvittavat komponentit kuljetetaan säiliöiden sisällä, joten lisäkuormatilaa ei vaadita, eivätkä komponentit ole vaarassa rikkoutua kuljetuksen aikana.